Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

katjasn92@hotmail.com

+45 30 24 13 81

Katja Sejer Nielsen

Uddannelse

Cand.scient.san.publ (Kandidat i folkesundhedsvidenskab)

Seneste stilling

Studentermedhjælper i Socialstyrelsen

Om mig

Struktureret teamplayer, der har stærke kompetencer i at facilitere processer og styre projekter. Jeg har sans for at se sammenhænge, analysere og danne mig et overblik. Som naturlig facilitator tør jeg stille mig i spidsen, tage ansvar, samt sikre at mine kollegaer trives og inspireres af deres arbejdsopgaver — så vi som team leverer resultater af højeste kvalitet.

Mine tre hovedkompetencer:

Organisation/Strategi, Kommunikation/Formidling & Human Resource (HR)

Organisation/Strategi

Jeg er procesorienteret fra start til slut og bliver motiveret af at se en løbende udvikling hen imod et godt resultat. Mit arbejde er præget af struktur og koordinering, hvilket gør, at jeg har skarpt overblik over både de daglige arbejdsopgaver samt større projekter. Planlægning er for mig et vigtigt redskab for at nå i mål med de opgaver, jeg er stillet. Derfor griber jeg gerne en opgave an ved at skabe en strategi for, hvordan en opgave bedst løses, og hvordan jeg i processen skal arbejde for at nå i mål.

 

Kommunikation/Formidling

Igennem min uddannelse har jeg arbejdet med formidling af fagligt indhold, her med særligt fokus på formidling af det sundhedsfaglige område. Når et fagligt indhold skal kommunikeres, skal det gøres på en måde, som skaber ejerskab til de enkelte målgrupper. Det er derfor vigtigt at holde for øje, hvem man kommunikere til og hvordan de læser det faglige indhold.

I det daglige er jeg glad for en mundtlig dialog, hvor sparring og samarbejde er prioriteret højt. Ved at bruge hinandens styrker og inputs kan vi i fællesskab opnå resultater af høj kvalitet. Med min nysgerrige og imødekommende personlighed er jeg god til at igangsætte en dialog og skabe positive relationer. Jeg tøver ikke med at tage kontakt til folk, jeg ikke kender i forvejen. Min åbenhed til dialog finder jeg særligt brugbart i forhold til at facilitere et tværfagligt samarbejde.

Human Resource (HR)

Jeg er drevet af at kunne hjælpe og udvikle andre mennesker. Jeg kan spotte andres udviklingspotentiale og hermed kunne motivere dem i en bestemt retning. Det er vigtigt for mig at inkludere en person i deres arbejdsopgaver og matche dem til det, de finder interessant og som inspirerer dem. Min tilgang til andre mennesker er med rosende kommunikation, hvor jeg anerkender den enkelte. Det gør jeg, fordi jeg tror på, at den enkelte kan opnå succes og nå de resultater, de vil.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er stolt af, at jeg ikke lader mig begrænse og faktisk tør at udfordre mig selv og sætte både mine personlige og de tillærte kompetencer i spil på en anderledes måde. Jeg har især igennem mit forløb hos LEAD THE TALENT lært, hvordan jeg kan anvende mine kompetencer inden for noget, jeg aldrig havde troede jeg skulle arbejde med. I forløbet er jeg især stolt af min måde at løfte rollen som projektkoordinator. Her formåede jeg at skabe overblik over forløbet og sikre at teamet kom i mål med arbejdsopgaverne.