Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

nymand.dss@gmail.com

+45 29 16 74 03

Karsten Nymand

Uddannelse

Cand.IT – Webkommunikation

Seneste stilling

Teknologi underviser hos Erhvervs Akademiet Zealand

Om mig

Jeg er en alsidig, kreativ og logisk tænkende person, der nyder at arbejde sammen med andre mennesker og skabe resultater – særligt indenfor IT-verdenen. Disse kvalifikationer skinner klart igennem den kandidatuddannelse, jeg har bag mig, de jobs jeg har haft frem til nu – samt det arbejde jeg udfører i min fritid som ”art director”, IT-underviser, formand for kunsthal ULYS.

Mine tre hovedkompetencer:

Design/Innovation, Marketing/PR  & Digitalisering/Tech

Design/Innovation

Design og Innovation er noget jeg har arbejdet med de sidste 6 år. Jeg har studeret design og innovation i forskellige fag, og brugt det til at udvikle organisationer og udviklet produkter.

Seneste færdige produkter er Internet of things sensor system til en erhvervs skole, og et business intelligence system til et forsikringsselsksab. Jeg bruger forskellige design metoder alt efter hvilke opgaver jeg skal løse

 

 

Marketing/PR

Marketingsresearch har jeg studeret og arbejdet med, både i forhold til at lave reklame og i forhold til at promovere foreninger og teknologiprojekter.

I reklamebureauet ARTinn, stod jeg for at finde nye måder at små lokale virksomheder og foreninger i Kolding, kunne markedsføre sig på, og i adskillige startups har jeg været med til at finde kundesegmenter, designet optimale kunderejser og designet hvordan content skulle fungere, så content creators havde de bedste rammer at arbejde ud fra.

Digitalisering/Tech

Jeg har arbejdet med digitalisering og tech på mange måder. I næsten alle projekter får jeg en koordinerende rolle, fordi jeg er god til at sætte igang, holde overblik, og se de lange linjer. I de fleste projekter og teknologi baserede arbejdsopgaver, har jeg også haft en teknologiudvikler rolle.

Jeg er den der tager sig af de opgaver, som de andre i vores projekter ikke vil tage, og jeg er glad for det, for det betyder at mere specialiserede typer kan gøre det, de er bedst til, mens jeg sætter rammerne og aftaler tingene med kunderne.

Hvad er jeg stolt af?

Den sidste design metode jeg har udviklet; “non context” har gjort at folk indenfor kreative fag, arkitekter, kunstnere og designere har fundet nye måder at arbejde på. Metoden er blevet taget godt i mod på universitet, og har givet anledning til interessante workshops og kunstudstillinger. Med andre ord har den design metode, inspireret andre til at tænke anderledes omkring ting.