Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

jonasjensen514@gmail.com

+45 61 62 08 77

Jonas Bo Jensen

Uddannelse

BSc in Engineering – Learning and Experience Technology

Seneste stilling

Projektmedarbejder hos SiteTech

Om mig

Jeg er den person som går rundt og nynner for sig selv på arbejdspladsen, da jeg næsten altid er i rigtig godt humør. Det, der gør mig i godt humør er, når jeg kan få lov til at løse problemer eller være med til at levere et produkt jeg selv kan være stolt over. Det betyder derfor også at jeg er temmelig målrettet i at finde løsninger, der vil være med til at kunne give det bedste resultat.

Mine tre hovedkompetencer:

Design/Innovation, Digitalisering/Tech & Organisation/Strategi

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er stolt af hvor meget jeg selv udviklede mig i min tid i søværnet. og jeg er utroligt stolt over at være med til nogle af de ting, som vi udrettede mens vi var udsendt. Det var en utroligt stor del af mit liv og jeg er sikker på at det har givet mig faglige kompetence, som jeg kan tage med mig hvorend livet nu tager mig hen af.

Jeg lært vigtigheden i at have et godt samarbejde med sit team. Men også på tværs af organisationer, selvom tingene ofte kunne gå stærkt, var det vigtigt at man var i stand til at yde 100% og kunne stå inde for hvad man lavede. Derfor har jeg været vant til at have mange bolde i luften på samme tid. Hvilket betyder at jeg skulle have et godt overblik over tingene og være struktureret.