Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

ebbenord@gmail.com

+45 53 53 49 39

Jeppe Christophersen

Uddannelse

Cand.IT – Webkommunikation

Seneste stilling

Webmarketing, PS-Nielsen

Om mig

Jeg er en lettilgængelig sparringspartner, der på samme tid er velformuleret og hudløst ærlig. Min største fokus er forståelse, internt og eksternt, som også kan ses i mit arbejde. Jeg går efter den dybe forståelse, i samarbejde med og til kunderne.

Mine tre hovedkompetencer:

Design/Innovation, Kommunikation/Formidling & Digitalisering/Tech

Design/Innovation

Jeg ser mig selv som en innovatør, fordi jeg nærmest aldrig tænker inde i kassen. Jeg prøver altid på at komme så langt væk fra kassen, som overhovedet muligt.

Det giver mig et unikt perspektiv på arbejdsprocesser og metoder, fordi jeg i et snuptag kan give et andet perspektiv, som højner forståelsen. Derudover er jeg god til at oversætte de perspektiver til konkrete forslag og løsningsmodeller. Forslag som sjældent er det bedste forslag, men som altid er grobund for debat og diskussion.

Kommunikation/Formidling

Mine kommunikative evner er fantastiske i den rigtige kontekst. Mit yndlingsarbejde er den situation, hvor et abstrakt fagbegreb skal kommunikeres til nogle, som ikke er inde i faget.

Dette sker hyppigst når IT-terminologi skal koges ned i analogier og perspektiveringer, og jeg synes selv jeg har en god succesrate. For mig handler det, igen, om at sikre forståelsen, så debatten foregår på ligefod.

Digitalisering/Tech

Som IT-uddannet har jeg en god forståelse for anvendelse af IT, og hvilke muligheder det skaber. Derudover har jeg en god grobund, i forhold til at deltage i rent praktisk IT-udvikling, hvor jeg hurtigt kan sætte mig ind i sprog og værktøjer, og deltage i udviklingen.

Mine største kompetencer ligger inden for de aspekter, som en klassisk Product Owner-rolle indrammer, altså: Kravspecificering, kundekontakt, workflowsdirektion og testing. Derudover er jeg skarp indenfor UI/UX, hvor jeg især er dygtig i prototyping.

Hvad er jeg stolt af?

Mine største præsentationer ligger altid, når der skal udføres et kæmpe arbejde, på en kort tidsfrist. Hos PS-Nielsen dikterede rammefaktorerne ofte arbejdsmodellen, hvilke skabte nogle forhindringer, som skulle afstedkommes.

Vi var, i løbet af projektet, nødt til at dekonstruere hjemmesidens informationsarkitektur, med henblik på genopbygning.

Problemet var dog, at vi ikke havde en staging platform, så alt skulle udføres på en live server. Derfor valgte jeg, sammen med en kollega, at tage en all-nighter, hvor vi udførte arbejdet, i skjul af natten. Med minimalt indgreb i kundeoplevelsen, fik vi udført en radikal overhaling af siden.