Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

jakob_mygind@hotmail.com

+45 22 62 26 37

Jakob Mygind Andersen

Uddannelse

Medievidenskab

Seneste stilling

Efterskolelærer på Askov Efterskole

Om mig

Jeg har mine primære kompetencer indenfor audiovisuel kommunikation, som jeg har arbejdet med både teoretisk og praktisk under og efter min uddannelse. Jeg motiveres af analytiske og kreative arbejdsområder, og jeg nyder jeg at arbejde med formidling. Som person er jeg meget imødekommende og vægter bløde værdier højt både i arbejderegi og privat. 

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing & PR, Kommunikation & Formidling og Pædagogik & Læring 

Marketing & PR

Indenfor Marketing & PR kan jeg bruge mine medievidenskabelige kompetencer ift. forståelse for kommunikationskanaler analyse af data. Mit blik og forståelse for audiovisuel kommunikation kan samtidig være med til at skærpe de ønskede budskaber ift. markedsføring.

Kommunikation & Formidling 

Ift. Kommunikation og formidling har jeg særligt indenfor det audiovisuelle område arbejdet med historiefortælling og kan derfor både skære et budskab på den strategiske front samt føre det ud i livet i form af et konkret produkt. I kraft af at have arbejdet som lærer har jeg videreudviklet mit formidlings gen, som kan bruge i mange sammenhænge.

Pædagogik & Læring 

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog og lærer og har derfor direkte erfainger indenfor området Pædagogik og læring. Jeg nyder at arbejde med mennesker og har stærke relationelle kompetencer.

Hvad er jeg stolt af:

I mit speciale arbejdede jeg med genreteori indenfor filmmediet, hvor jeg angreb emnet fra en filosofisk vinkel baseret på Immanuel Kants erkendelsesfilosofi, hvilket er en kobling, som der, mig bekendt, ikke er andre, der før har lavet.