Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

snaedal@gmail.com

+45 52 39 33 69

Ingvi Steinn Steinsson Snædal

Uddannelse

Cand.mag. i Medievidenskab & BA Engelsk

Seneste stilling

Associate Producer/Narrative Designer – ThroughLine Games

Om mig

Jeg elsker at lære nye ting og trives i et miljø med varierede, komplekse opgaver og mål. Jeg er interesseret i teknologi, medier, digitalisering og automatisering. En af mine mange talenter er at kommunikere komplekse ideer på simpelt, fælles sprog.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Kommunikation/Formidling & Digitalisering/Tech

Marketing/PR

At skabe multimediale meddelelser, der påvirker mennesker og ændrer deres opførsel, er en supermagt i den virkelige verden, og med stor magt kommer stort ansvar. At forudse muligheder og faldgruber kan betyde forskellen mellem stor økonomisk succes til lave omkostninger eller fuldstændig ødelæggelse af et virksomheds omdømme til stor pris.

Kommunikation/Formidling

Som studerende på SDU var jeg en aktiv tutor, der hjalp mine medstuderende til at trives i et akademisk miljø. Efter uddannelsen blev jeg ansat som undervisningsassistent, hvor jeg underviste i mundtlig og skriftlig kommunikation på engelsk til første og tredje semester BA-studerende i engelsk, amerikanske studier og international virksomhedskommunikation.

Digitalisering/Tech

Jeg er vokset op i en digital verden, isoleret i en fjerntliggende islandsk fjord. Jeg fandt forbindelser med mennesker, jeg mødte online, som delte mine interesser i større grad end mine naboer og klassekammerater. Jeg tror virkelig, at digital kommunikation frigør mennesker fra grænserne i deres lokale miljøer, men der er ulemper, der skal tages i betragtning – såsom Social Media Filter Boblen.

Hvad er jeg stolt af?

I min tidligere stilling hos ThroughLine Games tog jeg ansvaret for alle medier, PR og community og costumer relations. Dette ud over udvikling af assets og implementering såsom manuskriptskrivning og redigering, lyd- og billedredigering, animations-opsætning og spilafprøvning gjorde det til den mest uddannelsesmæssige periode i mit liv.

Forgotton Anne vandt Spilprisen i 2019 blandt over 50 andre priser og nomineringer. Før jeg stoppede var jeg Narrative Designer på et uanmeldt projekt.