Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

idahannibrandt@yahoo.dk

+45 60 67 17 37

Ida Hanni Brandt

Uddannelse

Kandidat i Antropologi, Master i Dansevidenskab, BA i Etnografi og Business Administration

Seneste stilling

Udviklingskonsulent hos BilligBlomst A/S

Om mig

Jeg trives i en balance mellem helhed og detalje. Jeg analyserer, udvikler, systematiserer, koordinerer og leder, med et sigte efter kreativitet i opgaveløsning og mod til kritisk nytænkning.

Jeg lader mig ikke begrænse af mine kompetencer, tilegner mig hurtigt ny viden og kan handle på det. Som idérig igangsætter, får jeg energi af samarbejde og nye udfordringer. Jeg nyder at følge projekter til dørs og derfor er det tilfredsstillende for mig, at deltage i alle projektets faser.

Mine tre hovedkompetencer:

Kommunikation/Formidling, Organisation/Strategi & Human Resource

Kommunikation/Formidling

Jeg forstår at formidle procedurer, processer og andet komplekst materiale på en brugerorienteret måde, der giver det formidlede værdi hos modtageren. Min erfaring på området spænder meget bredt, bl.a. har jeg:

✓ Undervist ledere i en offentlig forvaltning i at se og forstå tilgængelig data i forbindelse med ledelsesinformation.

✓ Undervist i at udvikle og udføre brugerundersøgelser via spørgeskema og andre metoder.
Fungeret som superbruger og supporter i forskellige ERP-systemer

✓ Undervist professionelt i Afrikansk dans på forskellige niveauer i mange år, og har derfor en særligt veludviklet forståelse for kropssprog og den kropslige læring i enhver situation.

✓ Som folkeskolelærer vikar, har jeg desuden lært at få styr på en sæk lopper i i 1.-3. klasse, samt “pubertets-truede” unge fra 5.-8. klasse.

 

 

Organisation/Strategi

Jeg bevæger mig naturligt på forskellige strategiske niveauer i en åben, ærlig og anerkendende tilgang, altid med et fokus på at udvikle og forbedre.

Jeg har bl.a. erfaring med procesfacilitering af workshops målrettet det strategiske ledelseslag. Det kunne f.eks. være til udvikling af en virksomheds vision, mission og værdier eller til udfærdigelse af handlingsplaner på baggrund af en medarbejdertrivselsundersøgelse eller andre observationer og indsigter.

Jeg kan analysere og formidle de strategiske og organisatoriske udfordringer en virksomhed står overfor, og jeg kan udvikle inddragende løsninger, der udvikler og forbedrer. Min antropologiske faglighed betyder desuden, at jeg har værktøjerne til at gøre den strategiske tanke til virkelighed – både blandt ledelse, men også ved at forankre nye tiltag i praksis og i organisationens kulturelle fundament.

Human Resource

Jeg har erfaring med både drift og udviklingsopgaver inden for HR. Eksempelvis har jeg tidligere været ansvarlig for alle dele af ansættelsesprocessen fra udfærdigelse af jobopslag til tilrettelæggelse og varetagelse af onboarding-programmer, medarbejderudvikling, samt afskedigelser og fratrædelser.

I et udviklingsperspektiv har jeg, bl.a. bidraget til nye standarder og arbejdsgange for HR i form af analyser og udfærdigelse af relevante checklister til HR-medarbejdere, ledelse og den nye/fratrædende medarbejder. På det mere organisatoriske niveau, har jeg arbejdet med analyse og udvikling af handlingsplaner ifm. arbejdsteams, rollefordeling, arbejds- og opgavebeskrivelser, medarbejdertrivsel mm.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er særligt stolt af min “Pippi”-attitude, som gør, at jeg formår at få det bedste ud af enhver svær situation eller professionel udfordring. Pippi-attituden – kombineret med min nysgerrige natur – gør, at jeg ofte kan tilbyde nye perspektiver på en fastlåst situation og dermed bidrager til projektets eller opgavens fremskridt og forbedring. Der findes flere eksempler, men mest stolt er jeg af, at jeg hjalp min tidligere arbejdsgiver (iværksætter) ud af en meget svær situation ved at råbe “vagt i gevær” og hjælpe ham med at undersøge og handle på de muligheder, der var for at redde sig selv og sin virksomhed.

TAG IKKE MIT ORD FOR DET – HER ER HVAD JEG LAVEDE HOS EN CASEVIRKSOMHED

Vores ejer og direktør vil føre projektet videre, ved at forelægge det for bestyrelsen, så det kan implementeres i vores dagligdag. Vi er meget begejstrede for resultatet.

Christian Henriksen, Konceptchef, BilligBlomst

VIL DU VIDE MERE OM TALENTERNE?