Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

georg.k.kristoffersen@gmail.com

+45 31 34 80 11

Georg Kristian Kristoffersen

Uddannelse

Cand.merc.jur

Seneste stilling

UIC A/S

Om mig

Jeg er en meget udadvendt person, der får energi af at interagere med andre mennesker og deraf nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe de mennesker, jeg møder på min vej. Jeg får stor intellektuel tilfredsstillelse ved at gennemskue en organisations egentlige behov, og derigennem levere de rigtige løsninger. Jeg tror på, at fire øjne ser en problemstilling bedre end to, så derfor mener jeg, at de rigtige løsninger kommer gennem at kunne bruge hinandens kompetencer. Jeg er derfor meget opsøgende overfor mine kolleger og nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Mine tre hovedkompetencer:

Forretningsudvikling, Human Resource og Organisation & Strategi 

Forretningsudvikling 

Jeg kan finde nye muligheder i et fastlåst setup, og stiller skarpe spørgsmål til hvorfor tingene bliver gjort som de bliver gjort.

Human Resource

Her er jeg stærk i arbejdsretten, som regulerer området. Det er mit juridiske hjertebarn, og et område jeg meget gerne vil arbejde indenfor.

Organisation & Strategi

Jeg er strategisk tænkende og meget målrettet. Derfor ligger det mig naturligt at kunne tænke de store tanker for en virksomhed, med grundige overvejelser omkring virksomhedens kernekompetencer og værdier, og hvor markedet bevæger sig hen.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg var selvstændig med egen it-virksomhed gennem 4 år, hvilket virkelig gav hår på brystet. Bogsamarbejde med Bech-Bruun, ved revidering af Funktionærret i 4. udg. Hjælpe praktiksteders ledelse med at navigere i det personalejuridiske univers.