Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

freja_busk@hotmail.com

+45 22 53 61 99

Freja Busk Oehlenschlæger

Uddannelse

Cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur og billedkunst og visuel kultur.

Seneste stilling

PR og PA hos Front of House

Om mig

Jeg brænder for (kultur)formidling, har dygtiggjort mig indenfor kommunikation og arbejdet med medier og aktuelle kulturfænomener. Jeg finder det interessant at arbejde med sociale og kulturelle forhold. Forståelsen for disse forhold giver mig et grundlag for at forstå, analysere, indgå i og forandre relationelle og strukturelle forhold.

Min kreativitet afføder idérigdom og jeg er samtidig struktureret og resultatorienteret. Jeg trives således i alle faser af et projekt.

Jeg vækker smil og tillid hos de mennesker, jeg omgås. Jeg tror på, at man altid skal kommunikere med alle mennesker på ligeværdig vis, i øjenhøjde og uden forudindtagede forestillinger om, hvem de er.
Mit væsen er altruistisk. Mit humør er godt og positivt. Jeg er dybdegående og perfektionistisk, men også lærenem og effektiv.

Mine tre hovedkompetencer:

Kommunikation/Formidling, Marketing/PR & Organisation/Strategi

Kommunikation/Formidling

I mit arbejde med formidling, i forbindelse med faciliterende projektkoordinering, trækker jeg på min evne til at skabe trygge rum gennem kommunikative værktøjer.
Jeg kommunikerer præcist og korrekt, og går således (heller) ikke på kompromis, når det kommer til skriftlig og visuel kommunikation.

Marketing/PR

Som projektkoordinator og facilitator har jeg erfaring med afvikling af arrangementer, der tager udgangspunkt i modtagerens personlige behov. Min planlægning og koordinering af aktiviteter udspringer fra min kreativitet og mit ønske om at bryde gængse opfattelser.
Med erfaring som community manager har jeg forståelse for serviceorienteret, kreativ og inkluderende ekstern kommunikation. Når jeg beskæftiger mig med intern kommunikation arbejder jeg struktureret og relationelt, når jeg, bl.a. analyserer og optimerer daglige arbejdsgange.

Organisation/Strategi

Som bestyrelsesmedlem i en nyopstartet landsdelsforening får jeg indsigt i de mange processer, der ligger i en opstartsfase. Arbejdet i en engageret bestyrelse udvider mit netværk og min horisont for mulige aktiviteter. Desuden får jeg kendskab til organisatoriske processer.

Gennem arbejde med strategisk udvikling af Aarhus Hostels aktivitetsmuligheder har jeg, bl.a. oparbejdet kompetencer indenfor innovative, strategiske processer.

Hvad er jeg stolt af?

I mit speciale lavede jeg en undersøgelse af udvalgte positioner i aktuelle kønsdiskussioner, med henblik på relationer mellem maskulinitet og feminisme. Jeg ønskede at arbejde med en aktuel problematik og koblede dette til min interesse for at forske i identiteter og maskuliniteter.
Gennem forløbet udfordrede jeg mig selv og udvidede hele tiden min faglige viden. Forløbet var intenst, lærerigt og virkelig interessant. Det gav mig strukturel forståelse og indsigt i, hvorledes jeg trives i, og vil blive ved med at lære nyt og udfordre min viden og kompetencer.