Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

fredessadiduch@gmail.com

+45 23 98 58 79

Fredessa Aiko Rabulan Diduch

Uddannelse

Cand. Mag. i Engelsk

Seneste stilling

Projektkonsulent hos SmartResQ ApS

Om mig

Min faglige styrke ligger i, hvordan man igennem skriftlig og mundtlig formidling kan anvende forskellige metoder og bruge de sproglige, historiske, samfundsfaglige eller kulturelle aspekter til at tilpasse viden til forskellige målgrupper.

 Jeg er en stærk teamplayer, der er samarbejdsvillig, tålmodig, og god til at acceptere andres ideer og bidrag uden at give køb på egne meninger og holdninger.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Kommunikation/Formidling & Internationalisering/Globalisering

Marketing/PR

Jeg kan visualisere og udarbejde koncepter igennem brand identity, markedsføring og kommunikation strategier, som kan styrke den digitale profil, der skaber værdi for kunden. Derudover, kan jeg forberede og gennemføre B2B og B2C interviews eller andre markedsanalyser, som kan sikre firmaets online og offline tilstedeværelse.

 

Kommunikation/Formidling

Jeg kan skabe indhold, der skaber ejerskab, men også skaber organisk trafik til firmaet, brandet eller produkterne på længere sigt. Det vil jeg gøre, ved at bruge indhold på hjemmesiden og SoMe kanalerne til at engagere målgruppen og SEO til at optimere indholdet for at styrke firmaets, brandets eller produkternes digitale profil(er).

Internationalisering/Globalisering

Jeg kan udarbejde en strategi til internationale aktiviteter og skalering på tværs af organisationen. Det vil jeg gøre, ved at sætte organisationens rolle i verden i perspektiv ved at inddrage internationale aspekter med udgangspunkt i organisationens produkter og services, samt dens forudsætninger. Derudover kan jeg være med til styrke den internationale og interkulturelle kommunikation ved at inddrage den teoretiske viden, jeg har erhvervet gennem min uddannelse.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er meget stolt af, hvor fleksibel jeg er som medarbejder. Det jeg er mest stolt af, er mit praktikforløb hos SmartResQ, hvor jeg har været med til udarbejde en gameplan for strategisk og international skalering af deres produkter, tekniske og legale dokumenter, og indhold til hjemmesiden. Udover dette, har jeg været med at skabe kontakt til relevante aktører, samt designet forskellige POS-materialer ifm. fremtidige samarbejdspartnerskaber.