Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

f.feddersen@hotmail.com

+45 28 77 06 80

Frederikke Riis Feddersen

Uddannelse

Integreret Design

Seneste stilling

Designingeniør – Industriel Designer, Halskov og Dalsgaard Design

Om mig

Struktureret og detaljeorienteret designingeniør, der brænder for at omsætte innovative designidéer til færdige produkter, hvor kvalitet, æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Jeg har erfaring med at varetage hele produktudviklingsprocessen – fra idé til færdigt produkt, hele tiden med brugeren, kunden og værdiskabelse i fokus.

Jeg arbejder grundigt samt struktureret og går samtidig meget op i kvaliteten af mit arbejde. Det falder mig naturligt at påtage mig projektleder-rollen, hvis denne ikke er klart defineret i et team.

Mine tre hovedkompetencer:

Design/Innovation, Marketing/PR & Organisation/Strategi

Design/Innovation

Som Integreret Designer behersker jeg alle produktudviklingsprocessens faser – fra idé til færdigt produkt. Med min kreative og tekniske tilgang arbejder jeg innovativt med udviklingen af produkter og koncepter baseret på en helhedsbetragtning. Dette gælder både nyudvikling samt forbedring af eksisterende løsninger. 

Jeg kan selvstændigt tilegne mig og bearbejde viden og behersker flere IT-baserede tegneprogrammer – herunder SolidWorks, Autodesk Inventor, Photoshop, InDesign samt Illustrator.

 

Marketing/PR

Gennem min uddannelse har jeg tilegnet mig kompetencer indenfor Marketing Management. Disse kompetencer dækker over hele marketingprocessen. Herunder har jeg beskæftiget mig med markedsanalyser, trendanalyser og konkurrentanalyser samt segmentering og målgruppevalg. Tilmed har jeg relevant viden omkring købsadfærd samt strategi ift. B2B, B2C og B2I.

Organisation/Strategi

Jeg har tilegnet mig kompetencer indenfor projektledelse og projektstyring, der bl.a. omfatter både lederskab, projektstyringsværktøjer samt projektøkonomi. Jeg er vant til at arbejde projektorienteret med vekslende arbejdsopgaver, overholde deadlines samt have overblik over opgaven hele vejen igennem udviklingsprocessen. Hertil har jeg både erfaring med traditionel planlægning samt agil planlægning i form af SCRUM. 

Hvad er jeg stolt af?

Gennem et praktikforløb hos PLUS A/S fungerede jeg som et led i produktudviklingen. I forløbet arbejdede jeg blandt andet med udviklingen af en række nye bord-bænke-sæt. Her var min rolle at designe og komme med forslag til udformning af stellet, idet PLUS anvender samme type planker til alle møbler. Heraf er fire forskellige produkter, WEGA, TWIST, ALPHA og FUNKIS barsæt, sat i produktion, hvoraf to af disse, WEGA og TWIST, er mine helt egne designs. Produkterne kan ses på PLUS’ hjemmeside.