Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

esesbu@gmail.com

+45 30 13 59 91

Esther Bustamante

Uddannelse

Cand. merc. i Marketing og International Business

Seneste stilling

Marketingmedarbejder

Om mig

Jeg har 15 års erfaring fra internationale virksomheder, hvor jeg de seneste 10 år har fokuseret på international kommunikation med B2B og B2C, ordrebehandling, at afklare kundeaftaler og sikre forankring af disse, Masterdata, opfølgning på salgsmål, kundeklager samt løsning af disse, administrering af digitale platform, marketing layout til specifikke kundesider m.m.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Internationalisering/Globalisering & Organisation/Strategi

Organisation/Strategi

Selvom jeg har udført mange forskellige roller, har de alle været projektorienterede i en eller anden form. Dette er i overensstemmelse med min opfattelse af erhvervslivet.

For mig er de fleste job en række mindre og større projekter; nogle er meget ligetil, mens andre kan være meget komplekse. Oprettelse af køreplanen til at håndtere et hvert projekt, er en af mine styrker. Dette giver mig mulighed for at bruge mine organisatoriske og ledelsesmæssige evner, til at overvåge og gennemføre aftalte handlinger og levere resultater, der overstiger forventningerne. Jeg er dygtig, når jeg beskæftiger mig med særligt udfordrende situationer og trives med at skabe orden ud af kaos.

 

Internationalisering/Globalisering

En baggrund fra 4 forskellige industrier i 3 forskellige lande, har givet mig en stor ballast indenfor dét at arbejde blandt forskellige kulturer. Ligeledes har det krævet stor omstillingsparathed, både i forhold til kultur men også i forhold til at lære nye organisationer og produkter at kende.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg flyttede til USA da jeg var 16 år, uden at kunne tale engelsk, og opnåede et eksamensbevis i engelsk.

Bestod den danske kørekorttest, på dansk, i 1. forsøg.