Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

lyhned@hotmail.com

+45 29 84 06 90

Ditte Lyhne

Uddannelse

Ingeniør i Bioprocesteknologi

Seneste stilling

GMP specialist hos TGOD Genetics (projektansættelse)

Om mig

Mine faglige styrker er kritisk tænkning, løsningsorienteret og systematisk tilgang. Jeg drives og motiveres af problemer og udfordringer. Min tilgang vil derfor altid være løsningsorienteret. Jeg trives med at blive kastet ud i opgaver og udfordringer, som skal løse og jeg motiveres af deadlines.

Mine personlige styrker er venlighed, ærlighed og loyalitet. Jeg har altid en venlig tilgang til kolleger og samarbejdspartnere. Bliver jeg spurgt om at hjælpe vil der altid komme et ja fra mig. Jeg kan styre balancen mellem mit eget arbejde og deadlines, samt at hjælpe andre.

Mine tre hovedkompetencer:

Naturvidenskab, Life Science, Food Science/Tech

Naturvidenskab

Gennem min uddannelse og erfaring har jeg er bredt kendskab til kemi, mikrobiologi samt bioteknologi. Disse kompetencer bringer jeg i spil når jeg beskæftiger mig med f.eks. kvalitetssikring, problemafklaring og root-cause analyser

Life Science

Gennem min erfaring i virksomheder der producerer lægemiddler, har jeg dybdegående erfaring med GMP. Som specialist arbejdede jeg med produktions-support, med sikring af produktsikkerhed og kvalitet. Min dagligdag bestod af afvigelseshåndtering samt hændelser i produktionen. Dertil arbejdede jeg med optimeringer på tværs af produktionen samt opdatering af standarder.

Food Science/Tech

Gennem min uddannelse og erfaring har jeg et bredt kendskab til kvalitetsarbejde i fødevarevirksomheder. Håndtering af afvigelser, reklamationer og OOS var min hverdag da jeg arbejdede i fødevarebranchen.

Hvad er jeg stolt af:

De præstationer jeg er mest stolt af er dem som virkelig har gjort en forskel i andres arbejde. Om det så har været at ændre en SOP så den blev nemmere at udfylde eller udfordre kvalitetsafdelingen på om SOP’en overhovet er nødvendig.

Det kunne også i stor grad være den praktik jeg havde hos TGOD Genetics hvor min faglighed var unik og jeg virkelig kunne hjælpe og rådgive inden for GMP og regler for produktion af lægemidler.