Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

christofferkc@hotmail.dk

+45 30 33 93 59

Christoffer Koed Christiansen

Uddannelse

Cand.it i Digital Design

Seneste stilling

Konceptudvikler hos Etikos

Om mig

Med min Cand.it i Digital Design har jeg stor erfaring med hvordan en designproces tilrettelægges og gennemføres, hvordan tanker, data og observationer dannes til en original idé, og hvordan ideen videreudvikles til et stærkt koncept, et brugervenligt produkt eller en udførlig strategi. Som designer brænder jeg for grundigheden i processen, hvor jeg længes efter at forstå min kundes ønsker og behov i deres omgivne samfund.

Mine tre hovedkompetencer:

Design/Innovation, Kommunikation/Formidling & Digitalisering/Tech

Design/Innovation

Med min kandidat i Digital Design, har jeg opbygget kompetencer i at indsamle, selektere, analysere og reflektere over rå data, som udvikles gennem iterative processer til effektive koncepter, strategier og brugeranvendelige produkter.

Kommunikation/Formidling

Med faglige kompetencer fra studie, og praktiske erfaringer fra jobs og fritidsaktiviteter, har jeg opbygget en bred ramme af kommunikations- og formidlingsressourcer, som både kan anvendes internt og eksternt i virksomheden. Jeg kan bidrage med at udvikle opmærksomhedscentrerende og relatérbare koncepter og kampagner på tværs af digitale platforme, som f.eks. Facebook, Instagram, E-mail, LinkedIn, hjemmeside, Youtube og Twitter. Men også ved at formidle intern værdi i virksomheder gennem facilitering og projektledelse fra min erfaring som cheftræner på henholdsvis eliteungdomsniveau og et seniorhold fra serie 2 i klubben Vejlby Skovbakken.

Digitalisering/Tech

Som Digital Designer har jeg stærke kompetencer for hvordan virksomheder bør digitalisere deres produkt og hvordan de løbende skal optimere det. Med flair og forståelse for udvikling af UX/UI og stigende kompetenceniveau kombineret med kæmpe interesse for Frontend Developing kan jeg bidrage med, at hvert digitaliserede produkt bliver intuitivt, forståligt, læringsvenligt, tilbagevendeligt og opmærksomhedscentrerende, således at det kan mærkes positivt på bundlinjen.

Hvad er jeg stolt af:

I mit speciale arbejdede jeg for forskningsprojektet ‘CITE – Collaborative Information Technology in Special Education’. Her stod jeg selvstændigt for at indsamle, selektere, analysere og reflektere, som mundede ud i et nyt originalt design af et digital kollaborativt matematikspil, hvor fire iPads, via en Bluetooth forbindelse, fungerede som en fælles 4in1-platform, hvor efterfølgende brugertest påviste en positiv effekt på deltagernes læring.