Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

christian_halsted@hotmail.com

+45 40 58 81 41

Christian Halsted Sønderby Madsen

Uddannelse

Cand. Negot i Global Marketing Management

Seneste stilling

Marketingkoordinator v. Schneider Electrics, Kolding.

Om mig

Jeg er en udadvendt, proaktiv og nysgerrig person som gør sit ypperligste for at opnå de aftale mål, samt bidrage socialt til min arbejdsplads. Mit personlige mål er kontinuerlig læring, da jeg tror på man aldrig stopper med at blive bedre, derfor arbejder jeg inden for digital marketing hvor tingene hele tiden ændrer sig.

Mine hovedkompetencer:

Marketing/PR & Kommunikation/Formidling

Marketing/PR

Jeg er uddannet indenfor marketing, har erhvervserfaring fra dette område, og brænder for at udvikle content.

Kreativiteten løber når der skal udtænkes strategi og eksekveres kampagner, som jeg tidligere har vist især inden for digitale medier og start-ups.

Jeg tilpasser mig hurtigt virksomheden, dens marked og branche, så markedsføringen er skræddersyet til netop disse. Med værktøjer som Adobe-pakken, Office, Googles Online tools m.m. skaber jeg de kampagner og det content, som er med til at sætte virksomheden på landkortet.

 

 

Kommunikation/Formidling

Cand. Negot-uddannelsen inkorporerer kommunikation som en del af marketing og kultural forståelse, derfra har jeg fået mine spidskompetencer.

De er blevet anvendt ved alle marketingsrelaterede opgaver – store som små, internt som eksternt – men også i min hverdag hvor kommunikationen skal tilpasses personen man taler med, og de omgivelser jeg befinder mig i.

Når der skal udformes digitale strategier, er noget af det første altid den kommunikative del – hvem, hvor, hvordan etc. Med erfaringen fra min praktikker og seneste stillinger, er mine kommunikative kompetencer blevet målrettet testet på nationale, men også internationale opgaver.

Hvad er jeg stolt af?

Forløbet ved LEAD THE TALENT – undervejs har jeg udviklet mine lederevner, som bidrog til at mit team holdte humøret højt, undgik for meget pres og nåede i mål før vores afslutning på forløbet.

Jeg har nydt at have fingrene i alle opgaver og samtidigt hjælpe med uddelegering undervejs, så der var tid til at fokusere på det ansvar, jeg havde påtaget mig. Vi gik fra ingenting til en helt færdigbygget hjemmeside, nyt brand og markedsføringsplan for det næste halve år.