Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

bello-carla@hotmail.com

+45 27 49 45 65

Carla Bello

Uddannelse

Cand. ling. merc. i Fransk

Seneste stilling

Kommunikationsmedarbejder hos Aarhus Kommune

Om mig

Med en uddannelse som cand. ling. merc og erfaring indenfor marketing, event og service, kan jeg bidrage positivt til løsning af arbejdsopgaverne indenfor, bl.a. marketingstrategier, oversættelse og eventkoordinering.

Desuden har jeg kendskab til Photoshop og InDesign, som jeg benytter mig af til produktion af diverse kommunikationsmaterialer, så som plakater, flyers, roll ups og SoMe-content.

Mine hovedkompetencer:

Kommunikation/Formidling & Marketing/PR

Kommunikation/Formidling

Med min kendskab til Adobe-pakken kan jeg producere diverse kommunikationsmaterialer så som plakater, flyers, roll ups og SoMe content.

Marketing/PR

Jeg kan udarbejde en marketing strategi, som skal hjælpe virksomheder med at tiltrække og fastholde deres målgruppe. Det gør jeg på bagrund af min forståelse på virksomhedes brand, deres målgruppe og produkt.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er særlig stolt af havde været kommunikationsansvarlig på projektet Folkets Møde 2019, hvor jeg blandt andet havde til opgave at designe og producere alle koomunikationsmaterialer, der blev brugt i sammenhæng med eventet.

Et af tingende jeg er specialt stolt af at have lavet er Abribusen, der kunne ses rundt i Aarhus i uge 39.

TAG IKKE MIT ORD FOR DET – HER ER HVAD JEG LAVEDE HOS EN CASEVIRKSOMHED

“Det var nødvendigt at forstå udfordringen i dybden. På den måde ville vi få den bedste forudsætning for at kommunikere klart og simpelt til vores målgruppe, hvordan vi kan hjælpe (…) Det har været en kæmpe gevinst at have Jane, Steffie, Carla og Line ombord.” 

Mikkel Dickenson, Stifter, DecisionCaddy

VIL DU VIDE MERE OM TALENTERNE?