Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

attermann82@gmail.com

+45 30 51 02 01

Camilla Attermann  Lynggård

Uddannelse

BA i Organisatorisk Læring

Seneste stilling

Proceskonsulent hos Cryos International

Om mig

Jeg er en åben, entusiastisk og idérig holdspiller, der har fokus på strategisk human resource management og employer branding.

Kollegaer siger om mig, at jeg er holistisk tænkende i forhold til at inddrage alle medlemmer og aspekter i organisationen. Yderligere er jeg beskrevet som empatisk, ligefrem og kreativt tænkende.

 

Mine tre hovedkompetencer:

HR, Organisation/Strategi, Marketing/PR

Human Resource

Jeg har stor viden om betydningen af medarbejderes autonomi, og hvordan dette styrkes gennem inddragelse og motivation. Jeg har praktisk erfaring i forhold til at undersøge virksomhedskultur og værdier gennem fem projekter, og jeg har omsat disse værdier til konkrete initiativer. Blandt andet har jeg udarbejdet og afholdt workshops, og kortlagt organisationens interne processer med henblik på optimering.

Organisation & Strategi

Som HR-koordinator har jeg bidraget med, og ville i din organisation kunne bidrage med ledelsesssparring og udarbejdelse af workshops til optimering af den interne kultur. Som et tiltag i employer branding
kan jeg med min uddannelse som innovationsagent ideudvikle og skabe koncepter.

Med mine akademiske kompetencer kan jeg med research identificere værdier i din virksomhed, og udarbejde strategier til synliggørelse af disse via optimering af hjemmeside og gennem sociale medier. Og dermed skabe potentialet for tiltrækning af de rette medarbejdere.

Marketing & PR

Gennem mit arbejdsliv, har jeg arbejdet strategisk med sociale medier. Jeg har ydermere taget kurser i digital markedsføring, hvilket gør, at jeg kan arbejde med annoncering, email-markedsføring og Google Analytics. Derudover har jeg været medforfatter til interne nyhedsbreve hos Kommunikationsafdelingen på AAU. Disse kompetencer ville yderligere kunne anvendes i en employer branding strategi.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg er stolt af min bacheloropgave, hvor jeg samarbejdede med en stor midtjysk organisation og udførte en evaluering gennem seks måneder med resultater, der viste effekterne af optimeringsinititativet; Silent Co-creation som mødefaciliteringsmiddel.

Derudover er jeg stolt af mit arbejde hos Cryos, hvor mit team og jeg har skabt potentielle besparelser på 9970 mandskabstimer i løbet af kun tre måneder.

 

VIL DU VIDE MERE OM TALENTERNE FRA CRYOS INTERNATIONAL?