Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

bettinadalgaard10@gmail.com

+45 81 61 46 12

Bettina Dalgaard

Uddannelse

Cand. mag. i Oldtidskundskab og Historie

Seneste stilling

Baransvarlig hos Heidis Bier Bar

Om mig

Ambitiøs teamplayer, som sætter en ære i at levere gennemarbejdede resultater. Jeg har en solid forretningsforståelse og er stærk inden for ledelse. Mit personlige drive beror på jagten og indfrielsen af specifikke målsætninger gennem et stærkt konkurrencegen, samt at være en aktiv del af at skabe gode sociale dynamikker med kollegaer.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Kommunikation/Formidling & Human Resource (HR)

Marketing/PR

Jeg har arbejdet meget med promovering ved B2C og har under LEAD THE TALENTs case-forløb arbejdet sammen med salgschefen omkring hvorledes man skal sælge og promovere produkter.

 

Kommunikation/Formidling

Igennem mit studie har jeg arbejdet meget med formidling af historie og kunst, ligesom jeg har undervist på universitet igennem en mentorordning.

Human Resource (HR)

I min tid som baransvarlig og mentor (og træner i volleyball), har jeg arbejdet meget med menneskelige relationer og at skabe en fælles kontaktflade.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er stolt over at have taget en universitetsuddannelse med latin, selvom jeg er fonetisk dyslektisk. Hvilket beviste overfor mig selv og omverdenen, at der er ingen forhindring, som ikke kan overkommes.