Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

bense.jensen@gmail.com

+45 20 89 82 87

Benjamin Jensen

Uddannelse

Professionsbachelor i Digital Konceptudvikling

Seneste stilling

Freelance som Digital Marketeer og designer

Om mig

Digitalt design i øjenhøjde. Proces og resultat skal give mening for alle, og er en succes hvis man har haft et smil på læben imens. Udvikling med Strategisk -og taktiskoverblik. Iderig og kreativ, med stærk selvstændig tilgang til opgaven. Er imødekommen, altid ærlig og siger min mening.

Mine tre hovedkompetencer:

Design & Innovation, Marketing & PR og Digitalisering & Tech

Design & Innovation 

Jeg er uddannet med Digitalt Design og Udvikling som hovedfokus. Kommer med en STOR værktøjskasse til at drive designproces og innovation. Her i blandt Design Thinking, Value Proposition Canvas (Pains & Gains) og omformning af begrænsninger.

Marketing & PR

Det er primært digital marketing, i form af bl.a. SEO, SoMe og digital annoncering. Dog har jeg også beskæftiget mig en del med Content Marketing, både når det kommer til at strategisk udvikling og planlægning, men også selve produktionen af grafisk materiale og video.

Digitalisering & Tech

Her har det været på en research og analyse plan (med henblik på senere implementering), samt en generel interesse i innovation og tech. Har blandt andet implementeret mindre platform som EasyMe og Simplero for mindre virksomheder. Men har også haft hands on og indsigt i større platform såsom Apsis, Marketo, SAP og Adobe Marketing Cloud.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg har længe været meget inspireret af startups og selvstændige. Så meget så jeg i 2018 begyndte at freelance som digital marketeer og designer. Det er lidt af en udfordring. Jeg er i dag kommet så langt at jeg, sammen med en tidligere klassekammerat er begyndt at stable skabe vores eget lille webbureau. Det ikke just lige bæredygtigt lige nu, og bliver det nok heller ikke lige foreløbigt. Det er et skridt i den retning jeg gerne vil, og det er ikke det eneste jern jeg har i ilden, der kommer mange flere.