Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

andreasoelgaard@hotmail.com

+45 40 95 92 57

Andreas Ølgaard


Uddannelse

Cand.it. webkommunikation og interaktionsdesign & Bachelor i Amerikanske Studier

Seneste stilling

Projektmedarbejder hos V Holm Jensen

Om mig

Via min uddannelse har jeg brede kompetencer indenfor felterne it, interaktionsdesign, kommunikation og marketing. Jeg er imødekommende, smilende og humoristisk og bidrager til positiv stemning på arbejdspladsen. Jeg er nysgerrig og lærelysten og går all in ift. udfordringer og opgaver. Jeg elsker at styrke mine kompetencer og tilegne mig nye.

Mine tre hovedkompetencer:

Design & Innovation, Marketing & PR & Kommunikation/Formidling

Design/Innovation

Jeg har stærke kompetencer indenfor UX Design (brugeroplevelsesdesign) og interaktionsdesign. Denne passion blev især vækket gennem min kandidatuddannelse og styrket yderligere under min praktik som UX Designer. Jeg har erfaring med design thinking og interaktionsdesign, herunder bl.a. user research, desk research, brugertests i felten, interviews og indsamling af brugerdata, sitemaps og informationsarkitektur. Jeg har også erfaring med kundekontakt og møder med interessenter. Derudover har jeg udviklet webdesign og digitale prototyper til web og mobile i Sketch og Adobe Xd.

Jeg er klar til at få sat mine kompetencer i spil indenfor UX Design og blive endnu bedre til at forstå brugernes ønsker og behov. Hvad end der er tale om en digital eller fysisk brugeroplevelse, er jeg sikker på, at mine kompetencer kan være med til at løfte brugeroplevelsen i virksomheden til nye højder.

 

Internationalisering/Globalisering

Gennem min uddannelse har jeg tilegnet mig stor viden omkring internationalisering og globalisering indenfor virksomhedsdrift. Herigennem har jeg opnået viden omkring best-practice, fordele og ulemper ved et globaliseret samfund for forretningsdrift, samt muligheder og udfordringer, som kan opstå gennem en internationaliseringsproces. Ydermere har min tid hos MHI-Vestas lært mig meget om hvordan en virksomhed i praksis håndterer internationalisering og globalisering, samt en del omkring de kulturelle barrierer der kan forekomme.

Organisation/Strategi

Qua min uddannelse har jeg lært en masse om fordele og ulemper ved en lang række forskellige organisations- strukturer og kulturer. Ydermere har jeg gennem en lang række forskellige fag og kurser lært en masse om de strategiske aspekter af virksomhedsdrift. Derudover har jeg i praksis, gennem min tid hos MHI-vestas, lært en masse om hvordan en stor international virksomhed arbejder med og tilrettelægger sine strategiske tiltag.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er meget stolt over at jeg opnåede min målsætning om at gå fra at være butiksmedarbejder til retail-supervisor i min tid i Legoland. Det var en klar målsætning og prioritet for mig at opnå denne position gennem dedikeret og hårdt arbejde. Ligeledes er jeg stolt over at jeg i mit år som supervisor opnåede omsætningsrekord for hele salgsorganisationen, samt i min respektive butik.