Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

anbir14@gmail.com

+45 24 26 92 90

Andreas Hjølund Birch

Uddannelse

Cand.mag. i Religionsstudier

Seneste stilling

Projektmedarbejder hos Tele Call

Om mig

Jeg er en udviklingsorienteret teamplayer, der har modet og evnerne til at sætte mig ind i nye stofområder og levere resultater. Mit gode humør smitter, og jeg er især blevet rost for min skarpe pen og mine evner til at se skæve vinkler og alternative muligheder.

Mine tre hovedkompetencer:

Forretningsudvikling, Marketing/PR & Kommunikation/Formidling

Forretningsudvikling

Min positive stædighed, og mit kritiske mindset, gør mig til en værdifuld medspiller i en forretningsudviklingsproces.

Lige så lidt medløber jeg er, lige så stort fokus har jeg også på at min indsats leder til konkrete løsninger, der kan gøre gavn på sigt. Derfor er jeg også typen, der oftest tænker i langsigtede løsninger.

 

Marketing/PR

Inden for marketing er jeg især skarp inden for skriftlig PR, analyse af forbrugerbehov og markedsanalyse. Med en delvis antropologisk baggrund, er jeg god til at sætte (for)brugeren i centrum og analysere dennes behov og ikke mindst rammen omkring. Derudover kommer mine evner til at fordybe mig til gode, når nye kommunikations- og forretningstiltag skal udarbejdes.

Kommunikation/Formidling

Min skarpe pen er blevet mit varemærke. Jeg er god til at skrive og kan levere skriftlige produkter inden for forskellige genrer. I forløbet hos LTT har jeg stået for alt fra artikelskrivning, casestory og fondsansøgninger.

På sigt er det mit mål at arbejde i en stilling, hvor jeg kan udnytte mine gode skriftlige evner, f.eks. til at målrette kommunikation til de rigtige grupper eller som led i branding og markedsføring.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg stolt af det indtryk, jeg kan mærke, jeg har efterladt hos virksomheden Tele Call i løbet af forløbets 3 måneder.

Som ejeren Henrik sagde til mig: “Havde det udelukkende været ud fra CV, var du aldrig blevet valgt”. Heldigvis har jeg bevist, at min forståelse for virksomhedsdrift og mit gode samarbejde med de andre talenter, har ledt til en ny forbedret forretningsstrategi og en fornyet energi hos Tele Call, som de kan tage med sig ind i fremtiden.

Rent personligt er jeg særligt stolt over det ansvar, jeg er blevet tildelt på de skriftlige opgaver.