Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

AndreasDiemerDk@gmail.com

+45 25 62 79 11

Andreas Diemer

Uddannelse

PBA Digital Konceptudvikling

Seneste stilling

UX Designer – Duckwise

Om mig

Jeg brænder for at udvikle, designe og implementere digitale projekter, som sætter fokus på brugerens behov og derigennem skaber mere forretning. Jeg har et fokus på User Experience, men med forretningen for øje.

I min fritid bruger jeg tiden på at koble af med fysisk træning, lange gåture og at finde den bedste kop kaffe i Aarhus. Det er ikke lykkedes endnu, men jeg er håbefuld!

Mine tre hovedkompetencer:

Design/Innovation, Kommunikation/Formidling & Digitalisering/Tech

Design/Innovation

Jeg har tidligere erfaring med at designe apps, websites, banners, posters og brochures.

Senest har jeg været med til at designe et digitalt værktøj for Bankdata, som skulle bruges af bankrådgivere til arbejde med boliglån. Derudover har jeg været med til at afdække behov hos brugere gennem user research, og konceptudvikle digitale platforme udfra deres afdækkede behov.

 

 

Kommunikation/Formidling

Skal der skrives nyt content til hjemmesiden? Er der en powerpoint, som skal spiffes lidt op? Måske skal konkurrenternes kommunikation og Tone of Voice analyseres? Jamen det kan jeg ordne.

Tidligere har jeg arbejdet med at skrive content til hjemmesider og analysere konkurrenter, for at lokalisere et nyt koncepts marked og anbefale deres fremtidige kommunikation. Derudover har jeg været med til at udarbejde og afholde workshops, med fokus på at undervise i digitale værktøjer, design thinking og fokusgrupper.

Digitalisering/Tech

Fra tidligere projekter og jobs har jeg været med til at digitalisere services og processer for virksomheder og deres kunder.

Her har jeg brugt Scrum og SaFe til at styre og planlægge udviklingen af digitale projekter.

Hvad er jeg stolt af?

Særligt stolt er jeg over mit bachelorprojekt. Her arbejdede jeg med udviklingen af et koncept, for et fashion brand, med fokus på salg af bæredygtigt tøj. Hertil undersøgte jeg deres kunder og afdækkede et behov for at vide mere om, hvad den bæredygtige fordel er ved at købe deres tøj. Hertil designede jeg et in-store system som kunne “skanne” tøj og på den måde vise hvilket materiale tøjet er lavet af, hvor det kommer fra og hvordan det er bæredygtigt.

Til sidst testede jeg en prototype på udvalgte brugere, for at validere konceptets værdi og udarbejdede en plan for at implementere og videreudvikle det i virksomheden.