Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

andnj25@gmail.com

+45 20 82 36 45

Anders Nyboe Jensen

Uddannelse

Civilingeniør i Lærings- og Oplevelsesteknologi

Seneste stilling

UX/UI designer hos Skiltefabrikken i Svendborg

Om mig

Jeg er UX og UI designer og front end developer. Jeg brænder for at udvikle professionelle og intuitive brugergrænseflader, med høj grad af brugervenlighed.

Jeg er en nørd. En af mine store passioner er computerspil, hvor jeg elsker at analysere og lave spil, og selvfølgelig elsker jeg at spille dem.

Mine tre hovedkompetencer:

Design/Innovation, Kommunikation/Formidling & Digitalisering/Tech

Design/Innovation:

Som UX designer har jeg fokus på brugerens behov. Ved at sætte mig ned med en potentiel slutbruger og foretage interviews og tests af prototyper, bliver deres behov omsat til ord. Udfra den information, jeg har om brugeren, kan jeg komme nærmere den ønskede oplevelse.

Som UI designer, ved jeg hvordan man sætter et interface pænt op, både så det er overskueligt for brugeren, men også så det er flot og moderne stil. Jeg ved både hvilke former for fonte og farvevalg, man potentielt kunne bruge for at optimere sit brand.

 

Kommunikation/Formidling

Da jeg både er uddannet humanist og teknikker, har jeg nemmere ved at kunne kommunikere mellem de to profiler. Et eksempel kunne være, at en grafisk designer gerne vil lave noget til en hjemmeside, men har svært ved at kommunikere sine visioner til en meget teknisk orienteret front end developer. Jeg har en stor viden indenfor begge discipliner, og jeg kan nemt formidle til begge parter om hvad, der ønskes og hvad der skal gøres.

Digitalisering/Tech

Som front end developer, kan jeg udvikle brugergrænseflader, hvor jeg specialiserer mig indenfor web platform. Jeg har dog en bred vifte af forskellige kodesprog, sådan at jeg nemmere kan sætte mig ind i et andet kodesprog, når jeg skal løse et bestemt problem.

Hvad er jeg stolt af?

I Min tid hos DOMU skulle jeg lave en step by step guide til at bygge bolig units på deres hjemmeside. Problemet var at alting skulle fungere på samme side, i stedet for at gå til en ny side. Jeg havde hørt om en bestemt JavaScript framework, kaldet Vue.js, som nok kunne være løsningen på mit problem. Ikke nok med at det virkede, det gjorde resten af min proces nemmere. Det er nu blevet et nyt redskab i min værktøjskasse til at kunne lave bedre hjemmesider i fremtiden.