Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

a_germansen@hotmail.com

+45 29 82 10 69

Anders Foverskov Germansen

Uddannelse

Cand. Mag. Comm. & Markedsføringsøkonom

Seneste stilling

Kommunikationskonsulent hos Baron A/S

Om mig

Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom på EAL Lillebælt pr. januar 2020 og er også uddannet cand. mag. i kommunikation med speciale i ekstern og medieformidlet kommunikation.

Jeg glædes ved sammenspillet på tværs af afdelingerne, samt det at være en del et større maskineri med ekstra fokus på service og kvalitet. Som kollega er jeg en teamplayer og går meget op i et glædesfuldt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle.

Mine tre hovedkompetencer:

Forretningsudvikling, Marketing/PR & Kommunikation/Formidling

Forretningsudvikling

Jeg elsker at være med til at starte noget nyt op og se det udvikle sig og vokse. Jeg ser ikke mig selv som klassisk iværksætter, der bare sætter ting i gang. Jeg er mere ham, der laver rugbrødsarbejdet og er slideren, og så er jeg også ham, der sørger for vi holder kursen og strukturen.

Jeg har været med til at starte flere forskellige ting op, bl.a. min egen virksomhed med min businesspartner, hvor vi startede eget kommunikationsbureau midt under finanskrisen.

 

 

Marketing/PR

Både hos Fyns Robotfestival og ikke mindst hos Baron A/S har jeg arbejdet i praksis med især målgruppe-analyse, kunderejser, brancheanalyse samt den konkrete eksekvering. Reserch-delen og det at blive knivskarp på mit produkt og mine kunder, er sådan jeg arbejder.

Jeg er rigtig god til at tilegne mig nyt stof og sætte mig grundigt ind i tingene, så jeg derefter sidder med et virkeligt godt overblik. Derfor kan jeg ramme spot-on med mine marketingindsatser, så hver en krone bliver brugt mest effektivt.

Kommunikation/Formidling

Jeg har beskæftiget mig med mange forskellige vinkler og facetter af kommunikation og formidling. Jeg har hovedsageligt mine kompetencer inden for marketing, presse- og tekstforfatter-opgaver, sociale medier og kampagneplanlægning. 

Jeg vil bidrage med inspirerende, velformulerede og interesseskabende tekster til SEO, lead-genererende content til sociale medier og, hvad vi ellers kan finde på. Jeg elsker ganske enkelt at skrive og ideudvikle.

Hvad er jeg stolt af?

At vi to mand stærk fik etableret og udviklet endags-festivalen Renew Festival, hvor vi selv finansierede og rekvirerede madbod, tolietfaciliteter, scene og et sceneprogram med en række kunstnere og optrædener.