Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

anders.bieniek.christensen@gmail.com

+45 25 82 94 09

Anders Bieniek-Christensen

Uddannelse

Social antropologi og Økonomi

Seneste stilling

Support v. Lakuda, Batteribyen

Om mig

Jeg kan strukturere og afvikle kvalitative undersøgelser, med særligt fokus på metodisk at komplimentere eksisterende kundeviden. Jeg passer godt ind i et team med dygtige cand.merc. uddannede – da vores kompetencer komplimenterer hinanden stærkt. Min drøm er et fremtidigt arbejde i samarbejde med ingeniører eller økonomer.

Mine tre hovedkompetencer:

Kommunikation/Formidling, Internationalisering/Globalisering, Pædagogik/Læring

Kommunikation/Formidling

Som et spin-off fra mit feltarbejde, udstillede jeg på Moesgaard Museum. Jeg har været rundviser på FÆNGSLET, Horsens og nyder at formidle viden. Viden er refleksion via gode spørgsmål hos både formidleren og deltagere af eks. en rundvisning.

Internationalisering/Globalisering

Fra mit Customer Care arbejde i Krakow, passer ‘verden i samme afdeling’ mig exceptionelt. Skabelsen af noget genkendeligt på tværs af sprog og opfattelser giver synergi og skaber fremskridt. Fagligt elsker jeg at være flyveleder for meget komplekse opgaver særligt i logistisk øjemed.

Pædagogik/Læring

Undervisning knytter sig til formidling af viden. Viden skal ikke deles, viden skal udvikles, innoveres, testes og til sidst konkretiseres til et brugbart og konkret output. At mennesket – medvilligt eller modvilligt – er grundstenen for alt fremskridt burde ikke overraske. Pædagogiske redskaber driver tillid og målbare resultater er direkte afledt heraf.

Hvad er jeg stolt af:

Et Perkin Elmer hospitalsinstrument til flere millioner var fysisk forsvundet hos en kunde. Gennem mere end 4 år var det ikke lykkedes mine forgængere at lokalisere instrumentet. Kunden hævdede at det var blevet sendt tilbage for lang tid siden; vi hævdede det endnu manglede at blive modtaget retur til varehuset. Ved at gå alle SAP-data igennem (samt genskabe arkiverede systemer) lavede jeg en timeline, sammenfattede serienumre og fandt til sidst frem til instrumentet. (Kunderepræsentant): “Ved du hvad, jeg tror du har ret – fjernest ude på lageret, står der en stor uåbnet palle – jeg sender dig lige data på den”.