High Potentials

KOM I JOBSKABBENDE FORLØB PÅ 12 UGER

High Potentials er et 12-ugers intensivt karrierekickstarter- og talentudviklingsforløb, som er sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Forløbet består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende. Alt sammen med det ene formål at få dig i arbejde hurtigst muligt.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

FORANDRINGSAGENT

Ved forløbets opstart får du adgang til et online uddannelsesforløb. Her lærer du hvordan du via selvledelse kan styre en forandringsproces, og får konkrete værktøjer til at lave et design sprint.

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

Interesseret i at deltage?

Vi afholder forløb i Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg. Tilmeld dig vores Informationsdag og hør mere om forløbet og casevirksomhederne i hver by.

AARHUS/
ØSTJYLLAND

ODENSE/
FYN

VEJLE/
SYDDANMARK

AALBORG/
NORDJYLLAND