Få 40.000 kr.

I tilskud til din næste ansættelse

Ansæt et talent gennem LEAD THE TALENT og få 40.000 kroner fra Graduatepulje i tilskud til din virksomheD

 

I år har LEAD THE TALENT fået den helt særlige opgave at skulle administrere en del af STARs Graduatepulje (styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering). Det betyder, du nu har en unik mulighed for at få et tilskud på hele 40.000 kroner – for hver kandidat du ansætter i din virksomhed fra vores talentpulje. 

Den indeholder en bred vifte af kandidater, som differentierer sig indenfor både personlighedstype, uddannelse og kompetencer. Vi kan derfor med god sandsynlighed finde det perfekte match til at imødekomme netop din virksomheds behov hurtigst muligt.

Formålet med puljen er at give både små og mellemstore virksomheder et skub med på vejen på deres vækstrejse og samtidig bidrage til, at ledige dimittender kommer ind på arbejdsmarkedet. 

Kunne graduatepuljen være noget for din virksomhed?

Hurtig proces: Sådan får du de 40.000 KR

1.
VALG AF KANDIDAT

Virksomhed finder kandidat til ansættelse gennem LEAD THE TALENT

2.
ANSØGNING

Virksomhed ansøger via LEAD THE TALENT om at få tilskud fra puljemidlerne fra STAR (Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering) 

3.
SCREENING

LEAD THE TALENT gennemgår og vurderer alle ansøgninger. Det forventes at tage op mod to hverdage. 

4. TILSAGNSSKRIVELSE

LEAD THE TALENT indstiller ansøgningen til godkendelse hos STAR. Her kan forventes en behandlingstid på maks syv hverdage, fra de modtager ansøgningen.

5.
OPSTARTSPLAN

LEAD THE TALENT, kandidat og virksomhed koordinerer opstarten for kandidaten, og de aktiviteter, vedkommende skal gennem de næste fire måneder. 

Kunne graduatepuljen være noget for din virksomhed?

Udfyld nedenstående formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med yderligere info – og for at høre mere om din virksomheds behov.

Kriterier for modtagelse af 40.000 kr. i tilskud

✓ Ansøgende virksomhed skal være en lille eller mellemstor privat virksomhed med maksimalt 249 medarbejdere (iværksættervirksomheder kan også søge puljen). 

✓ Ansøgende virksomhed skal over en periode på tre regnskabsår sammenlagt maksimalt have modtaget 200.000 EUR i støtte fra minimis-ordninger. 

✓ Inden ansøgning til graduatepuljen skal der være aftalt ordinær ansættelse mellem ansøgende virksomhed og dimittend – eller afgivet skriftligt tilsagn herom. En ordinær ansættelse kan også være en projektansættelse. 

✓ Virksomheden kan søge om tilskud til løn på 40.000 kr. – for minimum fire måneders ansættelse. 

✓ Lønniveauet til dimittenden skal som udgangspunkt svare til lønninger for sammenligneligt arbejde indenfor Staten. Dimittenden skal indplaceres i løntrin 2 ud fra statens lønniveauer. Den konkrete løn afhænger af den overenskomst, uddannelsesniveauet giver adgang til.  

✓ Dimittenden, der ansættes i et graduateprogram, skal være jobsøgende og dagpengeberettiget på dimitttendsats. Dimittenden kan hente information om dagpengesats hos sin A-kasse.