FOREDRAG & workshop

SAMMENSÆT FOREDRAG OG WORKSHOPS EFTER dine BEHOV

Du kan frit kombinere foredrag og workshops til en samlet pakke. Vi skræddersyer det rette tilbud og tilrettelægger en foredrags- og workshop-pakke til at rumme jeres specifikke udfordringer og ønsker.

Nedenfor kan du læse mere om hver enkelt foredrag/workshop.

DIVERSITET & INKLUSION

TALENTUDVIKLING

INNOVATION I PRAKSIS

Uforpligtende forespørgsel på foredrag/workshop

Kontakt os gerne med spørgsmål eller ønsker til hvordan vi bedst kan skræddersy det rette tilbud til dig. Hvad end du vil høre mere om foredrag, workshops eller begge, har vi en løsning til dig.

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE?

Et refleksionsrum i en ellers hektisk hverdag

Karina Balling, Afdelingschef, Akademikernes A-kasse

“Jeg oplevede dygtige mennesker der gerne vil diversitet, men faktisk ikke helt ved hvordan de sammensætter et mangfoldigt team og måske ikke har modet til det. Hverken innovation, diversitet eller talentudvikling er noget vi som ledere siger nej til, når vi bliver spurgt ind til det, men jeg tror desværre at der er langt fra handling i rigtig mange virksomheder.

Foredragene og workshops gav et refleksionsrum i en ellers hektisk hverdag, hvor driften buldrer afsted. Man bliver her sat i spil med andre og mindet om de ting, som vi langt hen ad vejen godt ved.”

Motivation til at udnytte sit fulde potentiale

Mette Back Andreasen, Projektleder, Aalborg Universitet

“Ahmet var en meget inspirerende foredragsholder, der gav vores studerende masser af -mod og motivation ift. at finde og udnytte deres fulde potentiale. 

Han gav dem præcis det indspark de havde behov for og vores deltagere har efterfølgende rost ham meget for at være autentisk og vedkommende samt præsentere et oplæg med masser af indhold.”

Excellent moderation and guidance

Pia Yasuko Rask, Grundfos

“Good pre-work with clear scoping, excellent moderation and guidance with balanced listening, questioning and challenging.

We ended with an organisation of ‘random’ ideas and walked away with an action plan.”

Diversitet er et emne med mange følelser

Trine Remin Ankjær, HR-chef, BDO

Jeg havde et klart ønske om, at det ikke alene var HR der skulle sætte fokus på diversiteten i BDO men at det var et fælles ledelsesfokus. Derudover kan et diversitetsfokus virke som stort, komplekst og uhåndgribeligt; ala ‘hvor skal jeg starte? Og derfor var det vigtigt for mig med en ekstern facilitator.En rejseleder, som har været der før og som guider.  

Vores rejse er lang og tager flere år, men efter to workshop-sessioner med Ahmet, har vi fået en bevidstgørelse og ændret adfærd. Vi er ikke i mål endnu, men har taget et skridt i den rigtige retning. 

Dvs. at arbejdet med bias er blevet en aktiv del af vores hverdagssprog. Ahmet har fået os til at åbne blikket for forskelligheder og vores egen interne diversitet.”

diversitet & inklusion

ANSÆTTER VI ALTID EFTER KOMPETENCER?

Vi kender efterhånden alle diversitetens fordele, men diversitet er ikke en ‘one size fits all’, der af sig selv skaber værdi i virksomheder. Faktisk går dette foredrag så langt og siger at diversitet kan være direkte skadeligt for forretningen … hvis ikke der medfølger en inkluderende kultur. 

Som virksomheder kan vi være nok så forskellige og rekruttere os til mere diversitet, men hvis vi ikke ved hvordan vi gør forskellighederne til en del af virksomhedens processer og teamarbejde, har det en kontraproduktiv effekt på virksomhedens evne til at performe, vækste og innovere. 

Derfor tager dette foredrag udgangspunkt i at diversitet og inklusion må siges i samme åndedrag. 

 

UDBYTTE

✓ Foredraget undersøger det store og komplekse diversitetsfelt og kommer ind på hvordan vi inkluderer ‘det hele menneske’, til gavn for virksomhedens innovationsevne, værdiskabelse og teamoptimering. 

✓ Sammen med Ahmet undersøger I hvordan man som virksomhed opbygger inkluderende kulturer, baseret på psykologisk sikkerhed og en gennemgående bevidsthed omkring bias. 

✓ Vi vil sammen gennemgå en række øvelser som udfordrer, provokerer og inspirerer til hvordan vi kan skabe nye ledelses- og virksomhedskulturer, som sikrer at diversitet og inklusion taler samme sprog. 

talentudvikling

TALENTUDVIKLINGENS HVEM, HVAD, HVORFOR

Når vi skal spotte talenter og deres potentialer løber vi ind i særligt to problematikker. 

For det første har vi svært ved at give slip på illusionen om at vi kan spå fremtiden og visheden om at vi vælger den rigtige kandidat i første hug. Vi fastholder derfor en rigid rekrutteringsproces, for at være “sikre” på at finde de rette kandidater samtidig med at vi, i bedste tilfælde, tester dem i en kontekst, som er langt fra den virkelighed de potentielt skal arbejde i.  

For det andet løber vi ind i problemer idet vi insisterer på at måle potentiale, fremfor at fokusere på den kontekst hvori potentialet udvikles og fostres. Vi er vant til at måle performance, men når det kommer til potentiale, kommer de fleste af os til kort. Sandheden er nemlig at nogle gange er talentet der hvor vi ikke kiggede første gang – i den rette ansøger og ikke i den rigtige ansøgning.

Dette foredrag undersøger talentets hvem, hvad og hvorfor. Hvad er et talent og hvem har potentialet til at vokse som talenter? Hvorfor skal vi overhovedet talentudvikle og hvorfor spiller potentialet så gennemgående en rolle?

UDBYTTE

✓ Til dette foredrag uddyber Ahmet Günes de gennemgående problematikker i en talentudvikling der ikke tager udgangspunkt i virksomhedens strategi.

✓ Med udgangspunkt i sin erfaring som mangfoldig talentudvikler, konfronterer Ahmet Günes deltagerne med de ofte ubevidste hindringer, vi oplever i talentudviklingen.

✓ Foredraget giver eksempler på mangfoldig talentudvikling i praksis og lærer deltagerne hvordan de kan nytænke deres rekrutteringsprocesser og talentudvikling.

innovation i praksis

KOM I MÅL MED DINE INNOVATIONSPROJEKTER

Undersøgelser peger på at innovation er afgørende for virksomheders evne til at udvikle sig og forblive konkurrencedygtige. Men vi ved også at mellem 70–90 % af innovationsprojekter ikke lykkes eller skaber merværdi, bl.a. fordi vi ikke er gode nok til at inddrage vores kunder og brugere i processen. 

Ahmet bringer i denne workshop innovationen ned i øjenhøjde, gør den håndgribelig og konkret, ved at inddrage deltagerne aktivt og give case-eksempler på hvordan virksomheder lykkes med brugerinddragelse, bl.a. ved brug af brugerdreven innovation og design thinking.

På workshoppen tager vi udgangspunkt i en case som er særligt udfordrende for din virksomhed, og som vi med design thinking-værktøjer løser.

 

 UDBYTTE

✓ Find ud af hvorfor innovation er særligt afgørende for SMV’er, og bliv rustet til selv at gøre innovation til en del af virksomhedens processer og dagligdag. 

✓ Deltagerne bliver komfortable med design thinking-metoder og får en gennemgående forståelse for hvordan metoderne og værktøjerne bruges i praksis. 

✓ Innovation behøver ikke koste kassen, være mestret af de bedste tech-hajer og gå ud over den daglige drift. Derfor fokuserer denne workshop på innovationsværktøjer i øjenhøjde og på hvordan SMV’er bruger dem i praksis, uden de samme ressourcer og midler som store organisationer. 

✓ Deltagerne kommer omkring metoder der sikrer en struktureret brugerinddragelse i udviklingsprojekterne, som sikrer at virksomheden kommer succesfuld i mål.