EVENTS

LEAD THE TALENT fejrer 10 års jubilæum

KODEN TIL PRÆSTATION,
TRIVSEL OG MOTIVATON

Foredrag med Chris MacDonald

HVOR OG HVORNÅR

Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense
Mandag d. 24. oktober 2022 kl. 18.30-21.00

LEAD THE TALENT
fejrer 10 års jubilæum

LEAD THE TALENT fylder 10 år, og det fejrer vi med en række inspirerende events. Vi er nu nået til den helt store fejring med Chris MacDonald, hvor vi sætter fokus på motivation.

Vi ved jo alle i dag, at forestillingen om motivation som en lyststyret drift, der gør alting let,  desværre ikke er sand. Den barske sandhed er, at motivationen meget sjældent indfinder sig før, vi kommer i gang.

Med andre ord: Motivation kommer ikke først – den er et resultat. Men af hvad?

Kom med til et medrivende og tankevækkende foredrag, hvor Chris MacDonald vil præsentere hvad de seneste 50 års forskning indenfor motivation viser. Opdagelser, som kan være med til at skabe en ændring i både vores personlige- og arbejdsliv

Det er gratis at deltage.

 

PROGRAM

Kl. 18.30 Ankomst

Kl. 18.50 Velkomst v/ Ahmet Günes

Kl. 19.00 “Videnskaben bag motivation” v/Chris MacDonald

Kl. 21.00 Tak for i dag

 

LÆS MERE OM DIN VÆRT OG FOREDRAGSHOLDER

AHMET GÜNES

Stifter og ejer, LEAD THE TALENT

Ahmet Günes har en stor passion for talentudvikling, diversitet og innovation. Han har tidligere arbejdet med offentlige og private virksomheder med at forme deres talent- og diversitetsindsatser.

Chris MacDonald

Foredragsholder, klummeskribent og ekspert i sundhed og motivation. 

Chris MacDonald er født og opvokset i USA, og har siden 1999 boet i Danmark. De fleste af os kender ham fra Chris på chokoladefabrikken eller by på skrump. Som tidligere topatlet, kandidat i humanfysiologi, forsker i samarbejde med Center for Aktiv Sundhed og ekspert på mental- og fysisk sundhed, motivation og modstandsdygtighed, er Chris den helt oplagte til at fortælle lidt om motivation og trivsel. 

FOREDRAGET STARTER OM:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Foredraget afholdes i samarbejde med: