LEAD THE TALENT<br />
Akademikernes a-kasse

Webinar

Pseudoarbejde

og hvordan vi slipper af med det 

HVOR OG HVORNÅR

Online
Tirsdag d. 11. april 2023 kl. 09.00-10.00

PSEUDOARBEJDE

Med Dennis Nørmark


Dennis Nørmark er en anerkendt foredragsholder – både nationalt og internationalt.

Hans populære foredrag om pseudoarbejde giver et øjenåbnende indblik i de opgaver, vi spilder hinandens tid med og de simple justeringer, vi som medarbejdere og ledere kan lave for at trække tæppet væk under den administrative redundans og vrangstillingerne om, hvad der egentlig er vigtigt. Dennis kommer under foredraget også ind på kulturforståelse og kulturforskelle, som han opfordrer alle virksomheder, ledere og medarbejdere til at tage meget seriøst.

Pseudoarbejde ses ofte hos vækst virksomheder og større virksomheder, så i dette webinar vil Dennis komme ind på hvordan man som SMV i vækst kan undgå at ramme ind i pseudoarbejde.

 

 

LÆS MERE OM DIN VÆRT OG FOREDRAGSHOLDER

DENNIS NØRMARK

Dennis Nørmark er en anerkendt og efterspurgt antropolog, forfatter, foredragsholder, debattør og konsulent. Han arbejder med danske og internationale virksomheder såsom Novo Nordisk, Leo Pharma, Deloitte, Maersk m.fl.

Dennis er forfatter til fire bøger med fokus på kultur og kulturelle forskelle. Han er kendt som en dygtig videnskabsformidler, som ikke er bange for at popularisere sit forskningsfelt, så det bliver relevant og nærværende i en organisatorisk kontekst. Med bogen “Pseudoarbejde” trådte han for alvor ind på den danske ledelsesscene, og blev en indflydelsesrig kommentator på vores moderne arbejdsliv. Bogen har indtil videre solgt over 25.000 eksemplarer.

AHMET GÜNES

Stifter og ejer, LEAD THE TALENT

Ahmet Günes har en stor passion for talentudvikling, diversitet og innovation. Han har tidligere arbejdet med offentlige og private virksomheder med at forme deres talent- og diversitetsindsatser.

Som stifter og ejer af LEAD THE TALENT har Ahmet beskæftiget sig med at bygge bro mellem talenter og virksomheder i mere end 10 år.

SKAL DU MED TIL NÆSTE ARRANGEMENT? 

WEBINARET STARTER OM:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Foredraget afholdes i samarbejde med: