Konference

BÆREDYGTIGHED OG LEDELSE

Foredrag fra Nils Villemoes og oplæg fra lokale virksomheder

HVOR OG HVORNÅR

Den 11. juni 2024 kl. 8-12
Aalborg Medborgerhus/Bibliotek, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg

BÆREDYGTIGHED OG LEDELSE

Nils Villemoes er en af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer:

Der er ikke bøvl nok til alle!

   

  MØD TO LOKALE VIRKSOMHEDER DER ER IGANG MED DEN GRØNNE OMSTILLING

  Til konferencen vil du også møde to lokale virksomheder, der hver især vil give et indblik i deres deres bæredygtighedsrejse og hvad de konkret har gjort for at igangsætte eller avanceret deres indsatser indenfor den grønne omstilling.

  Mød virksomhederne: Simens Gamesa (leverandør af vindkraftløsninger) og Ølandshus (socialpædagogisk organisation).

   

  OBS

  Foredraget er målrettet beslutningstagere i SMV’er herunder ejere, direktører, ledere, HR og andre nøglemedarbejdere.

  LEAD THE TALENT kan afvise tilmeldinger, hvis de falder udenfor målgruppen for arrangementet.

  Eksild ebbesen event i samarejde med lead the talent. Effektfuld ledelse.

  PROGRAM

  • Ankomst
  • Velkomst v/LEAD THE TALENT
  • Hvordan kan der arbejdes med den Nordjyske produktivitet og vækst?  v/Morten Lund, Vækst via Viden
  • To lokale cases: Simens Gamesa og Ølandhus 
  • Paneldrøftelse og Workshop
  • Bøvl – underholdende foredrag om ledelse v/Nils Villemoes
  • Tak for i dag

  LÆS MERE OM DINE VÆRTER OG FOREDRAGSHOLDER

  Nils Villemoes

  Forfatter og foredragsholder

   

  Nils Villemoes, dansk forfatter og foredragsholder; cand.merc. med speciale i regnskabsvæsen. Han er tidligere lektor ved Institut for Organisations- og Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet, tidligere Handelshøjskolen i Aarhus. Han har skrevet bøger om virksomhedsledelse, fx Ledelse på dansk (1986) og Led selv (2010). Nils Villemoes er en populær foredragsholder, fx under titlen Hvorfor skal alting hele tiden laves om?

  Morten Lund

  Direktør for Børene- og Arbejdsmarkedsforvaltningen og Formand for Vækst via viden 

   

  Morten Lund er Formand for Vækst via viden og vil på konferencen give hans input til hvordan der kan arbejdes med den Nordjyske produktivitet og vækst. Han vil bl.a. komme et på tre konkrete Nordjyske udfordringer som SMV’erne kæmper med og mulige løsninger herpå

  AHMET GÜNES

  Stifter og ejer, LEAD THE TALENT

  Ahmet Günes har en stor passion for talentudvikling, diversitet og innovation. Han har tidligere arbejdet med offentlige og private virksomheder med at forme deres talent- og diversitetsindsatser.

  Tidligere er Ahmet Günes selv blevet fremhævet, flere gange, for sin innovative tilgang – bl.a. som talent i 2012 var han blandt de 100 største erhvervstalenter herhjemme, fremhævet af Berlingske Business.

  Anne Lene Parst Wacher

  Projektchef, LEAD THE TALENT

  Anne Lene har en stor faglig interesse for udvikling af organisation og menneskerne i den. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at gøre idéer til konkrete muligheder. Gennem arbejde med virksomhedens processer og kultur opdager hun vækstpotentialer.  

  MØD DE LOKALE VIRKSOMHEDER

  Ølandhus

  Ølandhus er en socialpædagogisk organisation tæt ved Aalborg. De modtager børn, unge og voksne, som af forskellige årsager ikke har mulighed for at bo selv eller hos deres familie. Virksomheden har over de seneste år oplevet en enormt gunstig vækst, som samtidigt stiller større krav til deres bæredygtige ageren.

  CASE:
  Ølandhus ønskede at få kortlagt og identificeret de regulativer og krav inden for CSRD, som var vigtigst for Ølandhus at forholde sig til. Baseret på denne proces har de fået udarbejdet deres ESG-rapport samt nye initiativer og målrettede indsatser der sikre en god start på den grønneomstilling.

  Hør hvordan Ølandhus har arbejdet med directiverne fra EU og hvordan det har påvirket deres ESG rapport og arbejde generelt

  Siemens Gamesa

  Siemens Gamesa Renewable Energy er en førende leverandør af vindkraftløsninger til kunder over hele verden. Virksomheden er en nøgleafspiller og innovativ pioner inden for sektoren for vedvarende energi. Virksomheden har i en årrække arbejdet med FN’s verdensmål, herunder ligestilling mellem køn.

  CASE:
  Simens Gamesa’s ønskede at udvikle en 2-delt barselspakke/-guide til før-, under- og efter barsel til ledere og medarbejdere med henblik på at sikre og understøtte en god overgang fra arbejde til barsel og fra barsel til arbejde. Projektet har til formål at bidrage til at fastholdelse- og tiltrækning af medarbejdere, udfordrer kønsstereotyper og øge incitamentet til at holde forældreorlov uanset køn.

  Hør Siemens Gamesa har arbejdet med FN’s verdensmål og ligestilling mellem kønnene

  Arrangementet afholdes i samarbejde med: