LEAD THE TALENT
Akademikernes a-kasse

Konference

EFFEKTFULD LEDELSE

Med foredrag fra Eskild Ebbesen & Bastian Overgaard

HVOR OG HVORNÅR

Fredag d. 12. maj 2023 kl. 08.00-12.00
Videnbyen Cortex Park 26, 5230 Odense

EFFEKTFULD LEDELSE

Til denne konference vil du opleve både Eskild Ebbesen og Bastian Overgaard, som begge kommer ind på hvordan du opnår en effektfuld ledelse i samarbejde med dine medarbejdere.

Verdensmester i samarbejde v/Eskild Ebbesen
Med udgangspunkt i Guldfirerens historie sætter Eskild fokus på samarbejde, feedback og målsætninger individuelt og i forhold til ‘holdet’. Eskild kommer blandt andet ind på følgende emner:

  • Motivation for samarbejdet
  • Forskellighed i teams og værdien heraf
  • Lær at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet
  • Bedst når det gælder

Roerne bag medaljerne har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde, der handler om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst, når det gælder trods forskelle i evner og personligheder. Med det fundament er det lykkedes dem at nå de mål og den succes, de har drømt om.

Eskild Ebbesen fortæller om hemmelighederne bag succesen, som på mange måder er sammenlignelig med det at opnå succes i erhvervslivet.

Strøjfri ledelse v/Bastian Overgaard
Bastian forklarer med humor og konkrete eksempler, hvorfor stilhed er det mest enkle og handlekraftige ledelsesværktøj. Stilhed bør integreres som en struktureret del af vores kommunikation, ledelse og samarbejde.

Fremtiden kommer til at kræve mere eftertanke, menneskeligt overskud og mangfoldige løsninger. Støjfri ledelse trækker på principper fra sprogforskning, hjerneforskning og adfærdsforskning og hjælper til at spare tid, reducere stress og skabe bedre samarbejde.

I foredraget afslører Bastian Overgaard desuden de skjulte konsekvenser, som overflødig snak har for vores trivsel, fokus og resultater.

VIL DU SAMARBEJDE MED AKADEMISKE TALENTER?
Til foredraget vil du også kunne høre mere om hvordan du kan samarbejde med akademiske talenter igennem LEAD THE TALENT. Her får virksomheder mulighed for at få løst en case på 8-12 uger af 4-6 talenter med videregående uddannelser.

Foredraget er målrettet beslutningstagere i SMV’er herunder ejere, direktører, ledere, HR og andre nøglemedarbejdere.

Eksild ebbesen event i samarejde med lead the talent. Effektfuld ledelse.

PROGRAM

  • Ankomst
  • Velkomst v/Ahmet Günes
  • Verdensmester i samarbejde v/Eskild Ebbesen
  • Strøjfri ledelse v/Bastian Overgaard
  • Netværksfacilitering v/Nina Ulrik Jensen
  • Tak for i dag

LÆS MERE OM DINE VÆRTER OG FOREDRAGSHOLDERE

AHMET GÜNES

Stifter og ejer, LEAD THE TALENT

Ahmet Günes har en stor passion for talentudvikling, diversitet og innovation. Han har tidligere arbejdet med offentlige og private virksomheder med at forme deres talent- og diversitetsindsatser.

Tidligere er Ahmet Günes selv blevet fremhævet, flere gange, for sin innovative tilgang – bl.a. som talent i 2012 var han blandt de 100 største erhvervstalenter herhjemme, fremhævet af Berlingske Business.

ESKILD EBBESEN

Tidligere eliteroer – Ebbesen har vundet 11 OL medaljer

Eskild Ebbesen har som den eneste været med på Guldfireren i alle årene og været en ¼ af samarbejdet i verdensklasse. Guldfireren er en af dansk idræts allerstørste succeser. Fra 1994-2012 har Guldfireren vundet mange medaljer ved enten VM eller OL og 9 gange har det været af den fineste karat – GULD.

Siden er han blevet foredragsholder og forfatter, hvor han afholder energiske, motiverende, inspirerende og ikke mindst underholdende foredrag.

BASTIAN OVERGAARD

Rådgiver, foredragsholder og underviser

Bastian Overgaard høster topkarakterer for sine foredrag om stilhed, der omtales som geniale, innovative og super relevante. Bastian Overgaard har udviklet det innovative mødeværktøj Silent Co-creation, som er omtalt i en lang række medier, heriblandt Forbes, Børsen og Executive.
I 2021 udkom Bastian Overgaards anmelderroste bog Støjfri ledelse, hvori Bastian Overgaard i en humoristisk og veloplagt tone argumenterer for, hvorfor stilhed bør integreres som en struktureret del af vores kommunikation, ledelse og samarbejde. Bogen er i efteråret 2021 desuden udkommet i 2. oplag.

Arrangementet afholdes i samarbejde med: