FOREDRAG

TILTRÆK OG FASTHOLD TALENT

HVOR OG HVORNÅR

Tirsdag d. 6. september 2022 kl. 12.45-15.00
Esbjerg (adresse kommer snarest)

Sådan spotter og udvikler du talenter i din virksomhed

Dette foredrag sætter fokus på hvordan virksomheder kan blive bedre til at tiltrække og spotte talent, og hvordan man kan skabe de bedste rammer for talentudvikling.

Undersøgelser har gang på gang vist, hvor svært det reelt er at spotte de talenter som bliver succesfulde i fremtiden. Med eksempler fra både sporten og erhvervslivet, kigger vi nærmere på hvad er et talent og hvad der skal til for at det fulde potentiale kan udnyttes. Vi vil også komme ind på hvad det gode talentmiljø er, og hvordan du som leder bedst kan understøtte talenters udvikling.

 

VIL DU SAMARBEJDE MED AKADEMISKE TALENTER?
Til konferencen du også kunne høre mere om hvordan du kan samarbejde med akademiske talenter igennem LEAD THE TALENT, der netop har startet et projekt i samarbejde med både Jobcenter Esbjerg og SDU. Her får virksomheder mulighed for at få løst en case på 12 uger af 4-6 talenter med videregående uddannelser.

Du vil også høre om NorSea’s erfaringer med at få løst en case af talentfulde akademikere, som kan inspirere til tiltrækning og udvikling af talent i praksis i din virksomhed.

Konferencen er målrettet beslutningstagere i SMV’er herunder ejere, direktører, ledere, HR og andre nøglemedarbejdere.

Talentudvikling med LEAD THE TALENT

PROGRAM

Kl. 12.45:  Ankomst
Kl. 13.00:  Velkomst
Kl. 13.10:  Strategisk Talentudvikling v/Ahmet Günes, LEAD THE TALENT
Kl. 14.00:  Pause
Kl. 14.10:  Talenter i Esbjerg v/Frank Mouridsen, Operation Manager, NorSea
Kl. 14.30:  Opsamling & netværk
Kl. 15.00:  Tak for idag

LÆS MERE OM OPLÆGSHOLDERNE

AHMET GÜNES

Stifter og ejer, LEAD THE TALENT

Ahmet Günes har en stor passion for talentudvikling, diversitet og innovation. Han har tidligere arbejdet med offentlige og private virksomheder med at forme deres talent- og diversitetsindsatser.

Tidligere er Ahmet Günes selv blevet fremhævet, flere gange, for sin innovative tilgang – bl.a. som talent i 2012 var han blandt de 100 største erhvervstalenter herhjemme, fremhævet af Berlingske Business.

På dagen præsenterer Ahmet Günes den nyeste forskning det nye projekt TalentX, hvor virksomheder har muligheden for at samarbejde med universitetsstuderende omkring deres projekter.

Frank Mouridsen

Operation manager, NorSea Denmark

Frank vil give indsigt i hvordan Norsea arbejder med at tiltrække og fastholde talent. Han vil ligeledes dele hans erfaringer med caseforløb igennem LEAD THE TALENT

Arrangementet afholdes i samarbejde med: