CASES – AARHUS

CASEVIRKSOMHEDER I AARHUS/ØSTjylland

Nedenfor ser du de casevirksomheder, som er med i vores nuværende High Potentials-forløb.

Klik dig ind på den enkelte case for at læse hele beskrivelsen. 

Applicate IT

Applicate IT A/S er en innovations- og softwarevirksomhed, som bl.a. udvikler helt nye softwareløsninger fra bunden til deres kunder, som omfatter både offentlige og private virksomheder samt iværksættervirksomheder.

Casen omhandler en ISO-certificering i informationssikkerhed. Talenterne skal derfor sætte sig ind i certificeringernes krav, afdække interne procedurer, definere og etablere manglende producerer og desuden påbegynde implementeringen af kravene i certificerings-standarden.

RheaSoft

RheaSoft ApS er et mindre, ungt IT-udviklingshus med en bred vifte af kompetencer og projekter, ofte med en international vinkel, lige fra applikationsudvikling til datamigrering og cloud-integration.

Til RheaSofts nyeste produkt, skal en systemdigitalisering af den produktionsstyring og dokumentation, som foregår hos lokal-tv-produktionsselskaber, skal der skabes en kommunikations- og marketingsstrategi.

ambiente

-Ambiente skaber unikke, kreative og virkningsfulde oplevelsesrum. Virksomheden er specialiseret i design og eksekvering af messestande, domcilindretning, butiksindretning og shop-in-shop koncepter.

Ambiente ønsker i højere grad at styre og udvikle forretningen via data og digitalisering. Gennem forløbet skal talenterne gennemføre en række analyser med henblik på at udarbejde KPI-rapporter og et datakatalog til brug for forretningsudviklingen.

My Best Book

My Best Book produces personalized children’s books which are being sold at their own webshop in 18 countries. My Best Book is an international organization with 14 different nationalities among their employees.

My Best Book are looking to expand their portfolio and to optimize their email marketing among other things. The key words for this case are innovation, product development and marketing.

Custimy

Custimy er en tech start-up virksomhed, som laver cloudbaserede dataløsninger til SMV’er. Gennem deres platform importerer de kundedata fra forskellige kilder og omdanner disse til værdiskabende strategiske indsigter.

En marketing case med fokus på skabelse af et virtuelt community. Med udgangspunkt i en Omnichannel engagement strategi, skal der skabes indsigter omkring målgrupper, produktudvikling, kommunikation og markedsføring dertil.

Refurb

Refurb opkøber brugt IT-udstyr fra virksomheder og offentlige organisationer med henblik på refurbishment og genbrug.

Refurb ønsker at åbne deres webshop op for nye markeder. Talenterne skal derfor foretage en grundig markedsanalyse af et specifikt marked. Dertil skal der udformes en go-to-market strategi og påbegynde eksekvering af strategien.