CASES – ODENSE

CASEVIRKSOMHEDER I odense/fyn

Nedenfor ser du de casevirksomheder som er med i vores næste High Potentials-forløb, januar-marts 2020.

Du kan læse teaseren til de forskellige cases, og klikke på virksomhedslogoet for at læse den fulde casebeskrivelse.

KOBOTS

KOBOTS er en robot-startup, som leverer mobile og stemmestyrede tilskæringsrobotter til byggebranchen.

Kortlæg markedet for gipshandel i England, Tyskland og Sverige, som skal understøtte vækststrategien for robotten Amigo.

LIATHANSEN REKLAME

LIATHANSEN REKLAME er et bureau, der leverer emballagedesign, visuelle produktidentiteter og POS materialer til nogle af de største brands inden for FMCG.

Analyser FMCG virksomheders digitale marketingsstrategier, behov og aktiviteter og find ud af hvilken rolle LIATHANSEN REKLAME kan have i dette.

Günes & Co./LEAD THE TALENT

LEAD THE TALENT er et konsulentbureau, der er sat i verden for at hjælpe talenter og virksomheder med at opnå deres fulde potentiale gennem talentudvikling, diversitet og innovation.

Foretag research af markedet for rekruttering af højtuddannet arbejdskraft og udvikl et koncept og model omkring en database og platform for LEAD THE TALENTs talenter.

Tele Call

Tele Call er en forhandler af specialtelefoner og som har udviklet produktet DoMyDay, der hjælper mennesker som er udfordret kognitivt, fx pga. demens eller hjerneskade.

Udvikl modellen for implementering i kommuner ift. DoMayDay og opbyg en dybdegående forståelse af behov og ønsker hos målgruppen.

Robot Nordic 

Robot Nordic er en robotintegrator og leverandør af løsninger som automatiserer produktionslinjer
i industri- og produktionsvirksomheder i hele verden.

Foretag markedsanalyse af gartnerier og evt. andre potentielle segmenter for den banebrydende Ragnar robot.

SiteTech 

SiteTech er en IT virksomhed, der hjælper deres kunder med digitalisering, procesoptimering samt udvikling af skalerbare systemer.

Foretag research af relevante segmenters købsrejse ifm. SiteTechs nye produkt der gør det lettere at flytte data mellem systemer.

WorkLiveStay

Work-Live-Stay hjælper de syddanske virksomheder med at tiltrække, modtage og fastholde højtkvalificerede medarbejdere fra ind- og udland.

Markedsfør work-live-stay’s nye innovative chatbot baseret på en research af behov, motivationer og ønsker hos HR afdelingerne i de syddanske virksomheder.

bar’sushi

bar’sushi er et hastigt voksende franchise koncept for sushi og japansk diner, som i dag tæller en række kæder i hele Danmark.

Analyser markedet for nye partnere og butikker og bliv ansvarlig for udvikling
og vækst af bar’sushis franchise i Norden.

PS-Nielsen

PS Nielsen er leverandør af en lang række højkvalitetsprodukter indenfor hårpleje til især frisørmestrer, men også private brugere.

Foretag markedsanalyse og research af frisørmestre med henblik på at lægge marketingstrategien for PS Nielsen’ nye webshop til frisørmestre.

Interesseret i at deltage?

Skriv dig op til at modtage en mail når vi åbner op for tilmeldingerne igen til vores April-Juni forløb.

SE VORES WEBINAR OM HIGH POTENTIALS

Kan du ikke komme til Info Day? Intet problem! Vi har lavet et webinar med samme indhold (og lidt til). På webinaret dykker vi ned i forløbets cases og delelementer, hvilken værdi det skaber for dig og hvordan du bedst kan udvikle dine kompetencer og erfaringer gennem High Potentials.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er at disse tips tilsammen har stor effekt på, at du kommer hurtigere i job.