MATCH-FORLØB FOR CAND.IT.

Er du nyuddannet cand.it. fra SDU, AAU eller AU, og er du på udkig efter job? Hos LEAD THE TALENT er vi eksperter i at hjælpe akademikere med overgangen fra studieliv til arbejdsliv. Vi har derfor sammen med It-vest udviklet et gratis, skræddersyet forløb for nyuddannede cand.it.er, der forbereder dig til at søge job eller komme i virksomhedspraktik hos relevante virksomheder. 

 

Forløbet udbydes til nyuddannede cand.it.er, der er dimitteret fra SDU, AAU eller AU

Deltag i infomødet

Deltag i infomødet og høre mere om forløbet

ONLINE INFOMØDE

16. januar 2024 kl. 10-12.
Kontakt os, hvis du ikke kan deltage i mødet, men gerne vil høre mere om forløbet

 CASEVIRKSOMHEDER

Her kan du læse om de casevirksomheder, der deltager i kommende cand.it forløb.

Vi har udvalgt casevirksomheder, der har konkrete projekter og dertilhørende opgaver inden for IT. Du får derfor muligheden for at få afprøvet dine færdigheder i en ny og spændende kontekst, hvor du arbejder med relevante opgaver i en virksomhed.

Vi har dertil udvalgt virksomheder, der er geografisk spredt, så du har mulighed for at finde en casevirksomhed i din by.

Vær opmærksom på, at casevirksomhederne er lokaliseret forskellige steder. 

Grundfos

Sustaninable Business Solutions

Sustainable Business Solutions er en fuld service rådgivnings- og kompetencevirksomheder, der hjælper med at gøre bæredygtighed og CSR konkret, kommercielt og køreklar for virksomheder i en lang række brancher og industrier 

Case: Casen kommer til at omhandle automatisering af data og beregninger af CO2-udledninger i Scope 3 iht. emissionsberegningsmetoden GhG (Greenhouse Gas Protocol).

Lokation: Ellemosen 3, 8680 Ry

     CASE: KOMMER SNART
Grundfos

Sourzing

Sourzing A/S er en virksomhed med omfattende knowhow og erfaring inden for alle
områder af luksus emballage og POS (point of sale) produkter. Virksomheden er
”born global” og hjælper, fra deres HQ i Kolding, kunder over hele verden med alt fra eksklusiv produktemballage til displays, showcases, shop-in-butikker og konceptbutikker.  

CASE: Sourzing A/S ønsker at få tilføjet yderligere ressourcer til deres team, som har til opgave at lave en ny hjemmeside, som for fremtiden skal appellere til en bredere kundemålgruppe. Virksomheden ønsker bl.a. at få strategiske anbefalinger og inputs og kompetencer til hjemmesiden 

Lokation: Sdr Ringvej 42, 6000 Kolding 

             LÆS HELE CASEN
Grundfos

RAW Solution

Raw Solution er en moderne interiør designvirksomhed med en vision om at bringe naturen ind i de danske arbejdspladser, de åbne kontormiljøer, restauranterne og ikke mindst i det private hjem.

Case: Projektet og arbejdsopgaverne kommer til at omhandle optimering af hjemmesiden.

Lokation: Søndergårdsvej 18, 9400 Nørresundby

          LÆS HELE CASEN

Hvad får du ud af at være med?

Forløbet er skræddersyet til dig, der er nyuddannet og jobsøgende cand.it. Det har til formål at få dig tættere på arbejdsmarkedet og gerne direkte i job efterfølgende. Som deltager får du kompetencer, du kan bruge i praksis. Du får styrket dit CV og kontakt med en potentiel arbejdsgiver.

Ved at deltage i forløbets kurser og workshops vil du samtidig også opnå nye kompetencer som er attraktive for erhvervslivet og dermed bliver styrket i dine jobsøgningsstrategier

ONLINE WORKSHOP OG KURSUS

På vores Match-forløb tilbyder vi vores online forandringsagentkursus og workshops, hvor vi fokuserer på at styrke dine kompetencer.

Med kurset bliver du i stand til at løse konkrete udfordringer og drive forandringsprocesser. Du får nye, relevante kompetencer, der er eftertragtede på arbejdsmarkedet

Kurset er udviklet og bliver faciliteret af LEAD THE TALENTs direktør og konsulenter som har +10 års erfaring med forretningsudvikling, innovation og løsning af komplekse udfordringer.

Det forventes at onlineworkshops afholdes d. 23 januar 2024 

 

ONLINE MATCHINGPROCES

Forløbet består også af en Online Matchingproces, hvor du møder en virksomhed, som søger dygtige kandidater som dig. Her får du mulighed for at dykke ned i en konkret case og præsentere dine ideer og perspektiver for virksomheden.

Efter matching sessionerne vil virksomheden vælge de kandidater som de ønsker at samarbejde med i en virksomhedspraktik

Det forventes at matchingsessionerne afholdes d. 30 januar 2024 

FYSISK VIRKSOMHEDSPRAKTIK

Gennem virksomhedspraktikken, får du indblik i de konkrete opgaver og udfordringer, som virksomhederne arbejder med. Du får afprøvet dine færdigheder i en ny og spændende kontekst.

Før du kan deltage i virksomhedspraktik, er det afgørende, at du bliver udvalgt af en virksomhed i vores Online Matchingproces.

Skriv dig op og hør mere om forløbet

Bliv ringet op af vores konsulent, til en uforpligtende snak om, hvordan forløbet kan hjælpe med at kickstarte din karriere.

 

Thomas Bach Jacobsen

Mail: thomas@leadthetalent.dk
Mobil: +45 28 55 82 63

Samarbejdspartnere

LEAD THE TALENT
IT VEST
Jobcenter logo