Du sidder muligvis og spørger dig selv: Hvad skal jeg med et kursus i design thinking? Svaret ligger i virksomhedernes efterspørgsel på medarbejdere, der kan facilitere deres innovationsarbejde: 

”De mest innovative virksomheder forventer en vækst på 62,2 procent de kommende fem år. Det er tre gange højere end de mindst innovative virksomheder. Den største udfordring bliver at omsætte innovative ideer […] samt at finde talenter, der får innovation til at ske.”

– Bedre innovation er nøglen til vækst, PwC 2013

Design thinking handler ikke om at du skal klædes på til at dekonstruere en klassisk Wegner. Design thinking er et afgørende værktøj at udstyre sig med, fordi det i sin essens er evnen til at arbejde med komplekse problemstillinger ved brugen af design; det er din evne til at udnytte modstridende idéer og begrænsninger til at skabe nye løsninger; det er innovation med brugeren i centrum.  

High Potentials lægger vægt på modet til at eksperimentere og give sig selv lov til at være kreativ, hvorfor forløbets deltagere gennemgår et kursusforløb med erfarne innovationskonsulenter. Du vil her lære at bruge brugerdreven innovation og design thinking, samt blive i stand til selvstændigt at løse konkrete udfordringer og drive en innovationsproces. 

Kurset indleder hele High Potentials-forløbet, hvilket betyder at du vil kunne bruge dine tillærte værktøjer i dit efterfølgende casearbejde og yderligere oparbejde erfaring. 

High Potentials’ designkursus skaber rammerne, hvor du som deltager lærer af dét, du skaber her og nu og oparbejder erfaring fra videnindsamlingen til konceptudviklingen. Efter kurset vil du have: 

  • Værktøjer inden for design thinking og innovation på rygraden
  • Et stærkt teoretisk fundament du kan tage med dig videre i dit arbejde
  • Sparring med erfarne innovationskonsulenter 
  • Forståelse for at løse konkrete problemer og selvstændigt drive innovations- og forandringsprocesser i en virksomhed 

I de fleste stillinger handler det om at kunne tænke kreativt i problemløsningen og oftest med en modtager/bruger i centrum. Med din værktøjskasse fyldt med design thinking, er du klædt godt på til at påtage dig den opgave! 

Tilmeld dig vores infomøde om High Potentials og hør meget mere om hvordan du bliver en innovationshaj!