Det er sten-sikkert ikke første sted du læser det: Netværk, netværk, netværk. Ordet er muligvis ved at få revner i lakken af at blive brugt så meget, men der er jo en grund til at alle sværger til dét at netværke. Det virker.  

Som nyuddannet er det ikke sikkert, at dit netværk rækker ret meget længere end vennekredsen og den gode håndfuld holdkammerater fra uni, men det gør egentlig ikke noget. Dit netværk kan nemlig gemme på muligheder og en rækkevidde, du ikke først tænkte mulig. Når det er sagt, er det afgørende at blive ved med at udbygge dit netværk og række ud, så du forbedrer din egen synlighed. Netværk er mulighedernes land! 

High Potentials vægter vi netværksmuligheder højt og har indopereret muligheden i alle vores aktiviteter. I dit team, som du under forløbet løser cases i, er der allerede store netværksmuligheder. I det øjeblik du bliver parret op med tre-fire andre kandidater med hver deres netværk og fagligheder, åbner der sig nye døre og perspektiver.  

Måske dine teammedlemmer ser en forbindelse, du ikke har kunnet få øje på før. Måske de kan hjælpe dig til at øjne veje, du ikke før så mulige og sætte dig i kontakt med den rette person. Muligvis dit eget netværk giver dig muligheden for at hjælpe en anden på vej.  

Når du sidder til samtaler med din mentor er det oplagt at tale om netværk og bruge mentorens erfaring med samme. I kan bl.a. arbejde med hvordan du kortlægger dit netværk, sætter delmål for hvordan du kan udvide det og tale om hvad du ønsker at få ud af det.

LEAD THE TALENT er bygget op omkring netværk, så vi taler ud fra glædelig erfaring, når vi siger: Hop med på vognen og se, hvor stort dit netværk kan blive! 

Tilmeld dig vores infomøde for at høre mere om hvordan du bliver en del af næste High Potentials-forløb.